FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACUZE DE BLAT

A spus tot! Primul antrenor din România care-și acuză propriii jucători: "Au fost niște blatiști ordinari! Niște nenorociți!" + Reacția unuia dintre acuzați: "Sunt scârbit de fotbal"

Alin Pânzaru, antrenorul Daciei Unirea Brăila
Alin Pânzaru, antrenorul Daciei Unirea Brăila

Articol de , - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 17:08

Dacia Unirea Brăila a pierdut meciul de pe teren propriu cu Știința Miroslava, scor 1-4, și formația gazdă s-a afundat și mai mult în subsolul clasamentului.

Antrenorul Brăilei, Alin Pânzaru, a ieșit după meci și i-a acuzat pe doi dintre jucătorii săi că au trântit mai multe meciuri din acest sezon. Concret, tehnicianul îi acuză de blat pe atacantul Costel Roșu (32 de ani) și pe mijlocașul Gabriel Iosofache (26 de ani).

"Au fost jucători care au avut tot felul de preocupări, orice altceva decât fotbal. Au fost unii care au început să vândă meciurile, precum Roșu și Iosofache. Au fost niște ordinari blatiști, nenorociți! Au vândut meciuri în draci!

Cei care au rămas nu s-au complăcut, dar au acceptat astfel de jucători lângă ei, care le-au cerut să joace la 1 pauză / 2 final. Din păcate, am aflat târziu și jucătorii nu ne-au informat. O să jucăm cu sabia deasupra capului, dar trebuie să aducem caractere, nu blatiști ordinari.

S-au apucat de vândut meciuri, pentru că n-au avut bani. Lumea nu e proastă și de aia îi înjură. Roșu a fost vânzătorul echipei, nu un golgheter! Probabil că merităm asta, din moment ce i-am acceptat aici", a declarat Pânzaru, conform Digi 24.

"M-am lăsat de fotbal și n-am făcut blaturi"

Gabriel Iosofache a comentat situația pentru GSP.ro: "Eu mi-am încheiat toate conturile cu echipa, nu mi-am primit banii de 9 luni și jumătate. Eu m-am lăsat de fotbal, nu mă deranjează că sunt acuzat. Dacă tot m-a învinuit eu zic să vină cu dovezi. Nu e nimic adevărat. Și eu pot să spun de el că e blatist pentru că a făcut echipa strâmb. Sunt scârbit de fotbal.

Mai bine mă duc la muncă și iau un ban corect și la timp. Dacă voi fi chemat de Comisia de Integritate a FRF voi merge acolo numai dacă nu muncesc. Eu sunt blatist sau el e? De când am plecat noi ăștia 3-4 inși n-a mai câștigat un meci. Cu noi așa proști și blatiști cum eram a făcut puncte".

A lucrat casier la Mega Image

În urmă cu 3 ani, Iosofache renunțase la fotbal și s-a apucat de muncă într-un supermarket din București. În 2015, Iosofache s-a antrenat pentru revenirea pe teren. A jucat pentru Mega Image într-un turneu privat de fotbal pe sintetic, "Liga Companiilor".

"Eu sunt un tip care n-a acceptat compromisuri din partea antrenorilor, de aceea am avut probleme în carieră, am fost considerat un tip conflictual" Gabriel Iosofache, extremă Dacia Unirea, în martie 2016 pentru GSP.ro

24955551 2016535935237806 2567044082895764895 o
Deși a renunțat la cariera profesionistă, Gabriel Iosofache (numărul 19) a jucat astăzi pentru Victoria Chirnogi în Liga a 4-a din Călărași

Ultimul meci în care cei doi jucători au evoluat a fost partida pierdută pe 11 noiembrie cu Satu Mare, scor 2-3, după ce la pauză Brăila a condus cu 2-1.

Dacia Unirea Brăila ocupă locul 19, cu 18 puncte după 21 de etape în liga secundă.

Pânzaru a trecut pe la comisie

Alin Pânzaru e cel care l-a denunțat la Comisia de Integritate la mijlocul acestui an pe Alex Bălțoi, care ar fi fost abordat pentru a "trânti" un meci de pe teren propriu al Brăilei cu Academica Clinceni, meci jucat pe 12 aprilie. Comisia l-a sancționat atunci pe Bălțoi cu 10 luni de suspendare și i-a dat o amendă de 10 mii de lei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
1662531363757775
Adrian Dorin  •  10 Decembrie 2017, 08:53

MAFIA MEDICAMENTELOR SI MAFIA PARIURILOR...MULT PESTE TOATE CELELALTE MAFII ALE LUMII...PACAT ESTE CA SUNT OAMENII BINHE PLATITZI SA LE ...INCERCE MACAR ..OPREASCA....DAR AU SI EI FAMILII SI NEVOI.MULTE...MULTE...DIN PACATE.., BRAVOO CELOR CARE MACAR RECONOSC..CA SE FAK....

wba33
wba33  •  10 Decembrie 2017, 00:47

cele mai mari blaturi sunt la dunarea calarasi. Toata lumea vorbeste despre asta...la toate meciurile lor adversarii conduc la pauza iar la final castiga dunarea. Si la pariuri au fost scoase unele din meciurile lor.

7mai1986
7mai1986  •  10 Decembrie 2017, 00:11
Postat de legendavisinie pe 09 Decembrie 2017, 19:18

Vor spune c-a fost vorba despre omenie și nu vor fi sancționați.

Tu vorbesti,mai Samsung.Aveati arbitrii cu magazine Samsung,georgica fiind reprezentant Samsung in romania.Astea nu se pun ,nu,la voi e ok.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close