FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA

Absență importantă în cel mai tare meci al etapei din Liga a 2-a

Articol de - Publicat marti, 18 aprilie 2017 15:04

UTA Bătrâna Doamnă a obţinut un succes esenţial în disputa de pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Formaţia antrenată de Laurenţiu Roşu s-a impus la limită, 2-1, cu mari emoţii, după ce Hadnagy a ratat o lovitură de pedeapsă, prin golul decisiv izbutit de Adrian Petre.

Unul dintre principalii marcatori ai eşalonului secund, în ciuda unei vârste extrem de fragede, Petre va absenta la un alt examen major pentru echipa sa.

Meciul cu Juventus, din Colentina, are o mare însemnătate pentru ambele formaţii. Trupa antrenată de Daniel Opriţa va susţine, cu acest prilej, ultimul joc din acest sezon pe propriul teren care va intra, apoi, într-un amplu proces de modernizare.

Dincolo, arădenii au acută nevoie de puncte pentru a rămâne în cărţile unei echilibrate lupte pentru locurile doi şi trei din clasamentul eşalonului secund.

În tur, la Arad, a fost o victorie la limită a bucureştenilor, 1-0, cu autogolul lui Alexandru David, un apărător care şi-a reziliat, de câteva etape, contractul cu arădenii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează