FOTBAL  »  LIGA 2  »  VASLUI

Adrian Porumboiu e foc şi pară pe FRF: "Îi dau în judecată, am pierdut 32 de milioane de euro!"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 11:38

Adrian Porumboiu a explicat care este situaţia Vasluiului după retrogradarea din Liga 1 pe motive financiare.
Fostul patron al moldovenilor spune că situaţia financiară de la Vaslui era mult mai bună decît la alte echipe din prima ligă şi crede că Viorel Duru este cel care a dorit ca formaţia sa să dispară din prim planul fotbalului românesc.

" Vaslui avea o situaţie financiară mult mai bună decît alte 10 echipe din Liga 1. Numai cine nu a vrut licenţa nu a luat-o. Vaslui nu a primit licenţă pentru 250.000 de euro.

Jucătorii aveau o cotă de piaţă de peste 8.5 milioane de euro, cred că erau sume suficiente să se plătească dările la stat. Dacă cineva a dorit cu tot dinadinsul ca această echipă să dispară, a reuşit, dar nu se întîmpla asta dacă Viorel Duru nu era acolo", a spus Adrian Porumboiu la televiziunea sportro.

Porumboiu este hotărît să dea în judecată Federaţia Română de Fotbal şi spune că în anii petrecuţi la Vaslui a pierdut o avere.

"Vom acţiona în instanţă FRF. Nu pot spune mai multe pentru că nu mă lasă avocatul. Am pierdut 32 de milioane de euro în anii petrecuţi la Vaslui. Nu mi se pare un lucru corect ceea ce a făcut acest domn Duru", a completat Adrian Porumboiu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
agentul0007
agentul0007  •  22 Iulie 2014, 18:51

si daca aveau doar 250000 e de platit de ce nu au platit ? daca a bagat 32 mil e in club de ce la lasat pe finul lui sa conduca clubul si nu a ramas el sa redreseze echipa si vindea jucatorii apoi mergea pe mana tinerilor

robert.fan.stinta
robert.fan.stinta  •  22 Iulie 2014, 17:10

Daca te razi in cap,si iti pui ochelari de soare,o sa fiti doi.nu Duru este de vina,ci prietenul tau,Mircea Sandu,pe care l-ai sustinut destul de mult in perioada ta de glorie,si el te-a ajutat asa cum a trebuit de fiecare data,cu arbitrii,cu inlesniri financiare,si tot asa.pina la urma,daca mai ai putin caracter,intra si spune de l-ai lasat pe finut-o sa iti conduca gloata,si de ce ai iesit dintr-o data la acuzat?

ertyuiop
ertyuiop  •  22 Iulie 2014, 15:34

A dorit ca Vaslui sa moara insa se victimizeaza pozand ca echipa asta a murit deoarece a vrut Duru sa moara! Stiuletoiule la ora asta cred ca nu mai poti pacali pe nimeni, ai mancat atat rahat cat ai bagat ca ingrasamant pe pamanturile pe care le-ai achizitionat romaneste pe cai doar de tine stiute! Ai primit ce ai meritat in fotbal.....un sut in dos! Du-te!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează