FOTBAL  »  LIGA 2  »  VIRUS

Alertă în fotbalul românesc! Doi jucători au contactat o boală contagioasă, iar oficialii vor amânarea următorului meci

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2017 19:07

Alertă maximă în lotul UTA-ei Arad, după ce doi jucători s-au îmbolnăvit în ultimele două zile de varicelă.

Oficialii echipei arădene se tem că virusul s-ar putea extinde și iau în calcul varianta de a solicita amânarea meciului de etapa viitoare, pe care UTA ar trebui să îl dispute pe terenul lui CS Mioveni.

Marius Curtuiuș și Dumitru Muntean sunt jucătorii deveniți indisponibili până acum din cauza varicelei, dar antrenorul Laurențiu Roșu se teme că numărul jucătorilor care contactează virusul ar putea crește.

O primă decizie a oficialilor arădeni a fost luată deja, pentru meciul cu CS Mioveni fiind convocați 20 jucători pentru ca Laurențiu Roșu să aibă variante de înlocuire a posibililor bolnavi, informează sportarad.ro

Delegația formației UTA ar trebui să plece spre Mioveni în după-amiaza zilei de joi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
whiteredarad
whiteredarad  •  08 Martie 2017, 20:03

Pai Chivorchian si Brasovenu nu dorm, in plus Juventus, acasa nu accepta televizarea, probabil sa nu li se vada "jocul si jocurile". Chiar si in deplasare Juventus e dat rar pe sticla, sa nu ii citeasca adversarii. UTA isi joaca, ca si anul trecut, cinstit soarta,s-ar putea sa nu reuseasca, nici anul asta, cine stie ? . Lupta va fi cu Sepsi, cu Brasov, cu Mioveni, nu cred de Satu Mare, ca astia au 9/13 meciuri, afara si stadionul lor arata ca dupa al doilea razboi mondial. Acum UTA dupa multe accidentari are treaba si cu o boala contagioasa, care te scoate cam 2 saptamani din teren. Sper ca la Mioveni sa aiba parte de fluieras cinstit, la Braila fluierasul le-a dat 10% gazdelor, la Brasov...le-a dat 100%, la cererea lui Talnar si Romica Pascu Asa , sa lupti si cu arbitri e greu.UTA , la ora asta il are pe Adrian Petre, un adevarat Alibec, as zice ca e mai bun, chiar ( ma veti acuza de patriotism local),pacat ca Denis Man este distrus de Steaua. Singurul atu la UTA este ca are lot bine pregatit, cu multi aradeni, are juniori formidabili, are un antrenor bun, si ..nu are datorii. Va fi suficient ?

1746705222250547
Vladi Vladimir  •  07 Martie 2017, 19:46

UTA a jucat luni cu Metalul, apoi are meci cu Mioveni, care sunt odihniti pt ca nu au jucat etapa trecuta. Concluziile le trageti voi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close