FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - SC BACĂU 1-2

Alexa recunoaşte greşelile Rapidului, dar dă vina și pe arbitraj: "Sunt principalul vinovat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2016 20:40

Rapid a pierdut pe teren propriu în prima etapă din play-off-ul ligii secunde împotriva lui SC Bacău, scor 1-2.

Dan Alexa, antrenorul giuleștenilor, se consideră principalul vinovat pentru acest eșec, însă dă vina și pe arbitraj.

"E o înfrângere dureroasă. Acea victorie cu 5-1 contra lor (n.r. din returul sezonului regular) nu a arătat realitatea din treren. Nu vreau să îmi caut scuze, sunt principalul vinovat și sunt supărat pentru asta. Am încercat să motivez jucătorii, dar nu am reușit. În 10 oameni am fi meritat chiar să câștigăm, dar am luat gol la ultima fază", a spus Alexa la Digisport.

"Nu pot să nu mă iau de arbitrajul lui Dumitru. Henț clar la primul gol, dar e de o viață la același stadiu și asta s-a văzut. La penalty e henț clar. De eliminare nu comentez, pentru că nu a vrut să dea roșu, dar a intervenit al patrulea arbitru" Dan Alexa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
octavianus
octavianus  •  11 Aprilie 2016, 13:05

Moraru = diletant Stafful lui = amatori Alexa = nu a fost niciodata un mare jucator iar ca antrenor este zero Lotul = semiamatori cu un fundas dreapta care nu stie nici macar sa centreze cu indolenti ca Madalin Martin Suporterii = tot ce a mai ramas din Rapid Concluzia, sanse infime sa promovam, galerie cautam echipa, in rest eu nu mai am nici macar sperante......nu am crezut ca ma poate aduce vreodata cineva in starea asta....ma plictisesc uitandu-ma la echipa mea de suflet, de 50 de ani merg la meciurile Rapidului, acum insa este mai rau ca niciodata.....

485809194904413
Costel Tudor  •  09 Aprilie 2016, 09:00

Daca esti principalul vinovat ,ROIU ! Rapid are nevoie de antrenor nu de *** .Rapid nu este restaurantul Drumetul ,ba nesimtitule !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1686525761599040
Mario Durm  •  09 Aprilie 2016, 02:54
Postat de Robert Damian pe 09 Aprilie 2016, 01:51

Uite *** cu simtul corectitudinii !!!Bravo,ROMMica!!!!

Ai terminat ***? Esti si frumos fecesebistule...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează