FOTBAL  »  Superliga  »  DENIS ALIBEC E PE LISTA LUI HAGI PENTRU LIGA 1

Alibec ar putea reveni în Liga 1 » Viitorul vrea să îl împrumute de la Inter

Denis Alibec (în dreapta), ar agrea un transfer la Viitorul, fiind mai aproape de familie, care este la Mangalia
Denis Alibec (în dreapta), ar agrea un transfer la Viitorul, fiind mai aproape de familie, care este la Mangalia

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 iulie 2012 03:26

Dat afară de la KV Mechelen, Denis Alibec s-a antrenat o mare parte a acestui retur de campionat cu Viitorul Constanţa. Pus pe lista neagră a celor de la Inter, Alibec ar putea ajunge în cele din urmă la echipa lui Hagi.

Şansele ca românul să mai prindă echipa la Inter sînt destul de mici, aşa că şefii italienilor îi vor căuta din nou o echipă pentru a-l împrumuta. Sînt destul de mari şanse ca acesta să ajungă la Viitorul, mai ales că este un atacant pe placul lui Hagi.

Denis Alibec a fost surprins chiar şi ieri la petrecerea de promovare a echipei constănţene, unde s-a întreţinut minute în şir cu Alexandru Iacob şi alţi jucători pe care îi cunoaşte de la echipa naţională.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
fcsteauabucuresti
fcsteauabucuresti  •  03 Iunie 2012, 16:46

sper sa vina, baiatul asta are nevoie de ajaceva

raul4steaua
raul4steaua  •  03 Iunie 2012, 16:22

Daca vine sper sa nu aibe aere de vedeta esuata (gen Daminuta, Mitea), dar daca vine crezand ca va fi titular si vedeta acestei echipe, sa stea mai bine rezerva prin Serie B.

sibelius
sibelius  •  03 Iunie 2012, 14:05

Alt talent murit speranta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează