FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Amical cu o formație din Golf » Rapid își prezintă lotul la oră de ”matineu”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 august 2015 14:03

Rapid va evolua sîmbătă, de la ora 11:00, în Giulești, într-un amical în care își va prezenta lotul pentru sezonul 2015/2016 în care își propune revenirea în Liga 1.

Adversara giuleștenilor va fi Al Ittihad Kalba, formație din Emiratele Arabe United, care a retrogradat și ea în eșalonul secund. Înaintea confruntării, Rapid a mai confirmat două achiziții, Florin Cioablă (atacant) și George Tudoran (mijlocaș), ambii de la Viitorul.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
octavianus
octavianus  •  20 August 2015, 10:16

Nu stiu ce sa mai cred, vad pe siteul oficial ca ieri "intr-un joc scoala" ne-a batut Unirea Slobozia, sper ca "scoala" care se face acum cu Rapid la Rapid sa se termine cat mai repede, Burca si-a luat niste angajamente si Florin Marin, nu vorbesc de patronat, astept mai multe informatii despre echipa, o comunicare mai buna, plecam de aici si vrem sa ajungem aici, fara fantezii de cupe europene, fara sa ne batem cu caramida in piept. Cum stam cu insolventa ? Cred ca suporterii merita mai mult, in sensul sa stie zi de zi ce se intampla cu echipa lor, am o varsta si nu ma pot imbata cu apa rece, nu visez la europa la titluri si la cupe dar visez la insanatosirea Rapidului, din toate punctele de vedere, am rabdare, am mai rabdat in anii ceauseilor, dar trebuie sa stim unde suntem, simplu, direct, barbateste. Abonamente ? sambata 29 August incepe campionatul, suntem organizati ? ASTEPT RASPUNSURI !! DE LA OFICIALI !! HAI OSUL LA TREABA !! FZR si Doamne ajuta !

gabrinho13
gabrinho13  •  19 August 2015, 21:58

rapid nu "muare"

gabrinho13
gabrinho13  •  19 August 2015, 21:54
Postat de Pelihaci Laurentiu pe 19 August 2015, 21:52

VAI DE V..( *** ).STRANGETI-VA TARE DE ***...SA STITI CU TOTII....RAPID NU MOARE

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează