FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAȘOV

Antrenament amânat » S-au prezentat la stadion, dar nu s-au putut pregăti din cauza problemelor: "Nu există echipament, nu este apă, nu avem gaz, nu există mingi"

Articol de - Publicat marti, 26 iulie 2016 17:43

După ce a ajuns luni la o înţelegere cu Marian Brescan, administratorul judiciar al lui FC Braşov, antrenorul Cornel Ţălnar s-a prezentat ieri la stadionul Tineretului.

Tehnicianul însă s-a văzut nevoit să amâne primul antrenament până joi, acordând astfel două zile de răgaz conducătorilor pentru a rezolva problemele urgente cu care se confruntă gruparea „stegară”.

Cea mai grea dintre acestea, este completarea lotului de jucători, astfel că joi sunt aşteptaţi mai mulţi fotbalişti sub comanda „Ţânţarului”, iar echipa ar putea intra de vineri într-un scurt cantonament. „Situaţia este foarte grea. Nu există echipament, nu este apă, nu avem gaz, nu există mingi. Sper că până joi Vasile Dochiţa, Paul Enache şi toţi cei care se ocupă de această echipă să facă tot posibilul pentru a avea condiţiile minime de pregătire. Iubesc Braşovul şi cred că de fiecare dată când am fost aici mi-am făcut datoria. Chiar dacă este mult mai greu, cu o bună mobilizare o putem scoate la capăt. Nu putem face minuni peste noapte, am avea nevoie de o lună să punem la punct cât de cât lucrurile. Astfel, ar trebui să facem o echipă până la startul campionatului, în 10 zile, iar până pe 31 august, când se închide perioada de transferuri, să o întărim”, a declarat Cornel Țălnar.

Acesta a preferat să urmărească de pe margine, alături de „secundul” Mihai Stere, antrenamentul condus de antrenorul cu portarii, Andrei Şanta. Între numele aşteptate să pună umărul, de la nivelul lotului, la această situaţie grea în care se află clubul, se află şi Romeo Surdu sau Iulian Popa, care ar fi interesaţi să joace în „galben-negru” măcar până îşi găsesc un contract în străinătate.

În ultimele zile, conducerea lui FC Braşov a suferit modificări majore la toate capitolele. Astfel, pe partea administrativă, Vasile Dochiţa este noul director general, iar Paul Enache noul manager al clubului, doctorul Gheorghe Popa demisionând din funcţia de preşedinte interimar al Consiliului de Administaţie. Pe banca tehnică, noul „principal” este Cornel Ţălnar, aflat la al patrulea mandat sub Tâmpa, secondat Mihai Stere, Lucian Nicolau şi Andrei Şanta (antrenor cu portarii).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează