FOTBAL  »  LIGA 2  »  DISPARIȚIE

Anunț trist în fotbalul românesc » O echipă de tradiție nu se va înscrie în liga a doua: "N-are rost să cheltuim degeaba"

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iunie 2017 11:35

FC Brașov nu se va înscrie în noua ediție a ligii secunde, din cauza problemelor financiare, în ciuda faptului că "stegarii" au terminat sezonul trecut pe locul 6.

"Nu avem fonduri, iar echipa nu ar avea dreptul să promoveze. Ultimele decizii ale FRF ne pun în imposibilitatea să ne înscriem în noul sezon al Ligii a 2-a. Chiar nu are rost să cheltuim banii degeaba.

E dureros, dar nu avem soluţii pentru participarea în Liga a 2-a. Cred că este pentru prima oară în istorie când Braşovul nu va avea echipă în primele două ligi din România", a spus administratorul clubului, Vasile Dochița, citat de monitorulexpres.ro.

Sursa citată notează că Brașovul nu are legitimat niciun senior la echipă, iar antrenorii Cornel Țălnar și Florentin Petre și-au terminat înțelegerile cu echipa de sub Tâmpa.

În cadrul unei întâlniri la care au participat foști jucători ai brașovenilor și persoane din administrația județului, s-au discutat condițiile în care va fi continuată activitatea fotbalistică de la Brașov. Aceștia intenționează preluarea echipei Steagu Roșu Brașov.

1936este anul în care a fost înființată echipa FC Brașov

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
1226707437448253
Bobe Marius  •  12 Iunie 2017, 19:14

Steaua si-a schimbat denumirea in urma unei situatii de forta majora, respectiv o hotarare a instantei! Daca nu cunosti regulamentele nu mai comenta!

1819121944979915
Costel Preoteasa  •  12 Iunie 2017, 17:45

Eu sunt rapidist dar imi pare rau ca inca o echipa de traditie din fotbalul RO dispare ! Nu mai avem campionat federatia si liga este compusa din indivizi care sunt niste rebuturi ale RO ! Nationala aintrat pe linie moarta ! Mai bine at-i desfinta acest sport !!

fibra
fibra  •  12 Iunie 2017, 14:49

Veste trista este pentru suporterii normali. Oare credeti ca derbedeii care au devalizat clubul in frunte cu gigolo Ioan Neculaie,au vreo apasare?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează