FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Ar fi răsturnarea de situația a anului la Rapid! Marian Rada: "Tace pentru că pregătește o revenire"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2016 17:41

Fost jucător și antrenor la Rapid, Marian Rada a declarat că încă speră ca echipa sa de suflet să fie salvată. Acesta crede că Valerii Moraru își pregătește în liniște revenirea în Giulești cu scopul de a salva societatea din faliment. 

"Se așteaptă soluționarea acestui faliment, să vedem unde se situează lucrurile și să vedem scris negru pe alb care sunt datoriile și cui trebuie să le plătești. Familia Moraru avea o datorie față de faptul că au luat Rapidul și l-au adus unde e. Să vină și spună exact care e situația și ce se așteaptă de la club și de la tergiversarea procesului.

Am auzit că nu se poate declara falimentul, până nu se prezintă toți creditorii sau măcar un avocat care să îi reprezinte. Bine ar fi ca el să vină în față și să spună exact de ce s-a ajuns aici.

Eu sunt optimist și cred că tace pentru că pregătește ceva, pregătește o revenire, astfel încât Rapid să fie altceva. Dacă face rost de bani, s-ar putea să revină cu actualul Rapid. Fără echipele care aduc spectatori, e greu să faci spectacol în fotbal", a spus Marian Rada la TV Digi Sport. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
522906687858661
Nicolae Dumitru  •  08 Decembrie 2016, 10:38

Domnule Rada. Stiu ca esti rapidist convins 100% si doresti binele acestui club si acestei foste echipe. Cu unele persoane care au cautat sau isi cauta in continuare reclama gratuita pe spatele acestei echipe nu stii cum sa procedezi. Nu ai arme sa lupti cu acesti rechini de apa dulce (nu ma refer la d-ta personal ci in general) Si eu sunt rapidist de peste o jumatate de secol, dar in fata celor imbagatiti dupa anii `90 nu ai ce face. Clica e mare si interesele lor sunt deasupra noastra. HAI RAPID- impotriva celor care ne vor raul.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  06 Decembrie 2016, 19:24

Ar fi culmea sa se mai intoarca sarantocul asta! Luati mana de pe Rapid! Bai, Mariane, ai baut Domestos?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează