FOTBAL  »  LIGA 2  »  GOLGHETER

Atacantul dorit de Becali face senzație » A marcat 9 goluri în ultimele 6 partide

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2016 12:58

Adrian Petre (18 ani) a marcat un gol din penalty, în minutul 51 al partidei câștigate de formația UTA Arad, scor 0-3, în deplasarea de la Chindia Târgoviște.

Adrian Petre a marcat 14 goluri în acest sezon de Liga 2, fiind unul dintre principalii artizani ai formației UTA Arad în lupta pentru promovare. Totalul reușitelor ar fi fost și mai mare, dacă formația Șoimii Pâncota nu s-ar fi retras din campionat. Petre a reușit 4 goluri în partida directă, anulate ulterior. Tânărul arădean traversează o formă incredibilă, reușind să înscrie 9 goluri în ultimele 6 partide disputate. Punctul culminant l-a reprezentat partida câștigată la Balotești, scor 2-4, când a fost autorul tuturor reușitelor.

Adrian Petre a fost monitorizat în ultima perioadă de Steaua: "L-am urmărit pe Petre la loturile naționale. Este un jucător de perspectivă, de ce nu, se poate un eventual transfer", declara Helmuth Duckadam în urmă cu o săptămână.

Atacantul are oferte și din străinătate, cea mai recentă echipă care și-a manifestat interesul fiind Genoa.  Vezi aici detaliile transferului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  27 Noiembrie 2016, 22:47

luati-l repede. e bun.

mioriticul
mioriticul  •  27 Noiembrie 2016, 18:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aius
aius  •  27 Noiembrie 2016, 18:15

Bravo GSP,faceti lobby ptr. inca un copil nevinovat ! Cu Man ati rupt gura targului,acum alta...speranta !:)))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează