FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Atacantul dorit de Becali uimește pe toată lumea: "Fac față fără probleme la Steaua. Eu, Ibra și Aguero suntem cei mai buni din Europa"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 noiembrie 2016 21:14

Adrian Petre (18 ani) e cel mai în formă atacant din Liga a doua, fiind principalul marcator al UTA-ei. Puștiul spune că ar face față fără probleme la Steaua și se include pe lista celor mai buni atacanți din Europa. 

"Am un sezon foarte bun, eu nu sunt vreun tip emotiv și nu mă inhibă dacă se speculează că sunt dorit de echipe mari. La UTA nu am presiune, pentru că antrenorul nu prea are cine să bage în locul meu. În sezonul trecut nu prea am jucat, de multe ori nu prindem nici lotul, însă acum este altceva.

La Steaua aș face față fără probleme! Sunt convins de asta, deși la UTA nu am presiune. Nu mă comparați însă cu Man. Dacă el nu prinde minute, eu de ce aș fi în aceeași situație? În plus de asta, jucăm pe posturi diferite, eu sunt vârf împins. Nu mă bucur când văd că Steaua are probleme în atac. Urmăresc toate meciurile lor, iar eu cred că Tudorie, deși este atât de contestat, are calități foarte bune" , a declarat Adrian Petre la TV Digi Sport.

Puștiul a alcătuit un top al celor mai buni atacanți din Europa, trecându-și chiar numele lui pe listă: "Un top al atacanților din Europa? Păi e simplu. Eu, Ibrahimovic și Aguero", a declarat Adrian Petre la TV Digi Sport. 

14goluri în 17 meciuri a reușit puștiul de 18 ani în actualul sezon din Liga a doua. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
paul.o.53
paul.o.53  •  29 Noiembrie 2016, 15:03
Postat de paiazze pe 29 Noiembrie 2016, 13:16

Desi pari a fi unul dintre aia pentru care statul corect in trafic pare sa fie sub demnitatea lor, recunosc ca macar esti amuzant. :))

La comentariul meu am uitat sa adaog :-)). Traiesc de foarte,foarte multi ani departe de Patrie ( :-!!) dar de cate ori ma intorc la Bucuresti sunt uimit de haosul din trafic. Daca esti amator de F1 si apreciezi ironia , as spune ca atunci cand am depasit pe linia de tramvai, Verstappen se afla in dubla depasire , din fata venea un tramvai, el a incercat o solutie riscanta.. de atunci este balbait si are gura stramba.

paiazze
paiazze  •  29 Noiembrie 2016, 13:16
Postat de paul.o.53 pe 29 Noiembrie 2016, 12:54

Am facut ieri o depasire pe linia de tramvai si am ajuns la semafor in pole-position... cred ca doar eu, Hamilton si Rosberg suntem in stare de asa ceva...

Desi pari a fi unul dintre aia pentru care statul corect in trafic pare sa fie sub demnitatea lor, recunosc ca macar esti amuzant. :))

paul.o.53
paul.o.53  •  29 Noiembrie 2016, 12:54

Am facut ieri o depasire pe linia de tramvai si am ajuns la semafor in pole-position... cred ca doar eu, Hamilton si Rosberg suntem in stare de asa ceva...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează