FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEZAFILIEREA UNIVERSITĂȚII

AUDIO Cum s-a votat dezafilierea Craiovei » Declarații șocante care pot fi auzite pe înregistrarea ședinței din 20 iulie: "L-am regulat pe Iancu!"

Fotomontaj GSP
Fotomontaj GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 20:04

Adrian Mititelu a postat o nouă înregistrare audio, de data asta de la ședința Comitetului Executiv din 20 iulie 2011, adică ședința în care s-a votat dezafilierea Universității Craiova. 

În înregistrare se aude cum Mircea Sandu, președinte FRF la acea vreme, se lăuda că l-a distrus pe Marian Iancu, patronul de atunci al Politehnicii Timișoara. Spre finalul ședinței, Sandu propune excluderea Universității.

două dintre declarațiile lui mircea sandu

Da"Apropo de vocabularul lui Iancu. A zis că mă regulează. L-am regulat! Adică sunt mai tare în ceea ce privește. I-am tras-o eu lui! Lui ca persoană. Repet. Îmi pare rău de Timișoara, de orașul Timișoara, de oamenii de acolo."

Da"Mircea Sandu este cel care a propus excluderea Universităţii şi nu suspendare ei, asigurîndu-i ABIA DUPĂ VOT pe membrii CEx că "nu există nici o presiune, e dreptul fiecăruia să voteze cum doreşte":

"E cineva împotrivă? Se abține cineva? Două abțineri. În rest 10 voturi pentru excluderea provizorie până la prima Adunare Generală. Două abțineri, domnul Pălărie și domnul Marius Stan. E dreptul fiecăruia să voteze cum dorește, nu aveți niciun fel de presiune din acest punct de vedere. Bun! Mergem mai departe!".

Aseară, Mititelu a publicat o altă înregistrare, un fragment dintr-o ședință a CEx din 8 iulie, în care Sandu poate fi auzit din nou cum folosește cuvinte vulgare:

 

Componența Comitetului care a votat dezafilierea Universității, pe data de 20 iulie 2011:

1. Mircea Sandu - președinte FRF (a semnat)
2. Dumitru Dragomir - primvicepreședinte FRF (nu a semnat)
3. Octavian Goga - vicepreședinte FRF (a semnat)
4. Marius Stan - reprezentant al cluburilor din Liga I (a semnat)
5. Cornel Şfaiţer - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (nu a semnat)
6. Marian Rusen - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (a semnat)
7. Ștefan Stana - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
8. Cristi Bobar - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
9. Paul Costas - reprezentant al cluburilor de copii și juniori (a semnat)
10. Marian Palarie - reprezentant al cluburilor de fotbalul feminin (a semnat)
11. Vasile Avram - președinte CCA (nu a semnat)
12. Sorin Ţerbea - reprezentantul cluburilor de fotbal în sală (a semnat)

Citește și: Iată stenograma care arată cum au fost ucise Poli Timişoara şi U Craiova! "Naşu" şi Mitică, limbaj de cartier şi jocuri de culise pe faţă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
dreak
dreak  •  24 Martie 2017, 14:06
Postat de gicab pe 24 Martie 2017, 08:39

In schimb Iancu poate spune orice? Ideea e ca toți sunt la fel ... pate ai văzut și liceanu ce caracter are... nu ii iau apărarea niciunuia dar ... fotbalul românesc nu diferă mult de conducătorii lui ...de la toate structurile lui

'Metre, poate ne edifici si pe noi de caracterul lui Liiceanu (vezi ca se scrie cu doi i)... Au ajuns toti parlitii sa-si dea cu presupusul despre putinii oameni de valoare care ne-au mai ramas.

10152745185266576
Romeo Ionescu  •  24 Martie 2017, 08:47

vina este a tuturor care au semnat, atât timp cât nu vom lua asta în considerare vom avea de a face cu dictatura unuia, fie președinte, primar sau directoraș. Cît despre limbajul vulgar, el a fost o specialitate a tuturor acestor oameni, într-un sport ”bărbătesc”. Nu confundați fotbalul cu biserica! Cât despre ce a făcut M Sandu, le plătește din greu acum. Retragerea din conducerea FRF este o aprobare tacită că a greșit, dar toți greșesc la un moment dat. A se citi cartea lui Mitică Dragomir care arată o mică parte din activitatea la ”nivel înalt” din fotbalul românesc.

gicab
gicab  •  24 Martie 2017, 08:39
Postat de fcu1948 pe 24 Martie 2017, 08:20

Vocabularul folosit in sedinta comitetului executiv demonstreza lipsa de caracter, de bun simt si moralitatea indoielnica a celor care conduceau fotbalul romanesc ca di cand ar fi fost o afacere de familie. Te-ai prins acum?

In schimb Iancu poate spune orice? Ideea e ca toți sunt la fel ... pate ai văzut și liceanu ce caracter are... nu ii iau apărarea niciunuia dar ... fotbalul românesc nu diferă mult de conducătorii lui ...de la toate structurile lui

Vezi toate comentariile (35)
Comentează