FOTBAL  »  LIGA 2  »  MECI ÎNTRERUPT

Bătaie generală la meciul lui AFC Rapid » Meciul a fost oprit și a fost nevoie de intervenția Jandarmeriei

Foto: Facebook/FC Rapid Bucuresti
Foto: Facebook/FC Rapid Bucuresti

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2016 16:48

Meciul dintre AFC Rapid și SSC Băneasa a fost întrerupt la aproximativ cinci minute după pauză, după ce pe teren s-a iscat o bătaie generală și a fost nevoie de intervenția Jandarmeriei.

Meciul a fost întrerupt la scorul de 0-0. Unul dintre jucătorii de la Băneasa l-a lovit pe Narcis Ioniță, iar câțiva suporteri rapidiști au pătruns pe teren pentru a cere socoteală gazdelor.

Totul a degenerat într-o bătaie generală și a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru restabilirea ordinii. Jucătorii de la Băneasa s-au retras de pe teren, iar echipa ar putea risca să piardă meciul la masa verde.

"Meciul a fost întrerupt iar echipa gazdă s-a retras de pe teren. La un fault asupra lui Narcis Ioniță, unul din jucătorii celor de la AS SC Băneasa l-a lovit cu pumnul pe jucătorul nostru, moment în care câțiva suporteri rapidiști au pătruns în teren cerând socoteală echipei gazdă.

Au venit 10 echipaje de jandarmi pentru a restabili ordinea. Jucătorii celor de la Băneasa au refuzat să mai continue meciul și s-au retras de pe teren. În această situație, ne așteptăm sa câștigam meciul la «masa verde» cu scorul de 3-0", informează pagina de facebook a formației giuleștene.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
supereduardo10
supereduardo10  •  15 Noiembrie 2016, 10:20

Ce mahh n-ati mai vazut batai? :)) Sa va aduc aminte cum impartea mm palme si scuipoatzi? :))

1422898941351462
Dan Antoniu  •  14 Noiembrie 2016, 06:25

mai, da, ce-ati ajuns !!!!???

iobag
iobag  •  13 Noiembrie 2016, 23:53
Postat de fangigi pe 13 Noiembrie 2016, 19:59

Clona fcsMogosoaia n- a mai castigat la masa verde de cand cu mizeria de Deaconu care a mintit ca are cucui!:))) Pardon! Si la ploiesti au castigat la masa verde ca alerga un spectator pe teren!

Si ce te agiti asa? Ii pasa cuiva ca echipa ta a castigat la masa verde ultima oara acum vreo luna cand a facut memoriu sa bata echipa aia care avea portar cu doar o mana? Ce i si mai tare e ca au jucat cu inca un rapid in cupa :))) sper sa promoveze toate clonele in liga 1 si la toate steaua sa fie de vina :))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează