FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAȘOV

Buga a refuzat oferta clubului și o părăsește pe FC Brașov » Unde va juca și de ce a ales să plece

foto: Alex Nicodim, Gazeta Sporturilor
foto: Alex Nicodim, Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2016 17:41

Mugurel Buga pleaca de la FC Braşov. Fotbalistului de 38 de ani i s-a propus să continue ca team-manager la echipa de sub Tâmpa, dar el dorește să mai joace.

Cel supranumit "Pele" Buga va merge la AFC Harman, în Liga a 3-a, unde antrenori sunt Claudiu Ionescu (fost la Buzău, Steaua, Rapid și Poli Timișoara) și Florin Stângă (fost la FC Brașov și Pandurii).

Jucătorul a explicat de ce nu a acceptat oferta "stegarilor": "Consider că mai pot juca și nu cred că a venit momentul să aleg o carieră administrativă. Am vorbit cu oamenii de acolo, mă vor de câteva săptămâni, o să merg să mai joc".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează