FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Ca la Rapid la nimeni! Burcă a fost dat afară, dar e regretat de giuleșteni: "Va fi un președinte bun"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 19:05

Ovidiu Burcă a fost anunțat ieri că a fost demis din funcția de președinte al Rapidului. Jucătorii au aflat de această veste de la antrenorul Dan Alexa.

Tot tehnicianul giuleștenilor e cel care-l regretă cel mai mult pe Burcă, despre care spune că va deveni unul dintre cei mai buni președinți de club din România.

"Sîntem cu toţii afectaţi. Le-am explicat jucătorilor care este situaţia. Eu m-am înţeles foarte bine cu Ovidiu Burcă, am avut o relaţie foarte bună şi sînt convins că în viitor va fi unul dintre preşedinţii de club buni din România. A fost decizia conducerii şi mai multe nu aş vrea să comentez. Ovidiu m-a rugat să nu facem comentarii", a declarat Alexa la Digisport.

"Viaţa merge înainte, avem un obiectiv de îndeplinit. E foarte important să promovăm şi trebuie să fim uniţi. Viaţa merge înainte şi fără Alexa, şi fără Burcă, şi fără Moraru. Fotbalul merge înainte, Rapid merge înainte" Dan Alexa

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Februarie 2016, 03:32
Postat de Crihana Florin pe 11 Februarie 2016, 21:59

Lasa ca nu vi-l furam pe Mache !

Cum mai e in India? Merge cantonamentul?

dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  11 Februarie 2016, 23:16

Viata merge inainte...Rapedu' ramane in urma...

ionut.coman.
ionut.coman.  •  11 Februarie 2016, 22:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează