FOTBAL  »  LIGA 2  »  ȘOIMII PÂNCOTA

Caz inedit în Liga a 2-a! Ionuț Popa dă din nou în FRF: "Încă o gafă a celor de acolo"

Articol de - Publicat duminica, 06 martie 2016 10:21

Şoimii Pâncota a scos un punct important la Mioveni în disputa cu echipa locală, scor 1-1. Gazdele au punctat primele, prin Ayza, dar finalul le-a aparţinut celor de la Pâncota care au restabilit egalitatea prin Dragalina, cel care a transformat un penalty în minutul 83 al jocului.

Oaspeţii nu l-au avut pe banca tehnică pe Ionuţ Popa, experimentatul antrenor fiind nevoit să stea în tribună pentru că nu a avut cardul emis de Şcoala de Antrenori la el.

„FRF-ul nu a vrut să mă lase pe bancă, este o noua gafă a celor de acolo. Acel card nu îl port niciodată, nu am fost anunţat înainte că este nevoie de el şi uite aşa am fost trimis în tribună şi nu am fost lăsat să stau pe bancă.

Am decis împreună cu jucătorii să ne facem treaba până la capăt indiferent de problemele pe care le avem.

Pentru noi urmează un meci decisiv, la Satu Mare, unde dacă câştigăm putem spera justificat la play-off", a spus Ionuţ Popa la Sport Total FM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Martie 2016, 12:59

Burleanu si ai lui ...cascadorii ...rasului ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează