FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

Cazul CS U Craiova e încă în aer! » Iată decizia Comisiei de Disciplină

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 04 iunie 2014 19:59

Cazul CS U Craiova a avut astăzi un nou episod la Comisia de Disciplină a FRF, dar verdictul a fost amînat pentru 6 iunie, cînd aceeaşi comisie va da decizia.

FRF a postat pe site-ul oficial decizia Comisiei de astăzi:

"La termenul de azi, 4 iunie 2014, Comisia a respins excepţia nelegalei sesizări a Comisiei de Disciplină şi a neregularităţii actului de sesizare invocate de Clubul Sportiv U Craiova, ca neîntemeiate.

A respins excepţia prematurităţii sesizării Comisiei de Disciplină, ca rămasă fără obiect şi a acordat termen pentru data de 6 iunie 2014 rămînînd învestită cu soluţionarea cererilor formulate de Asociaţia Fotbal Club ASA 2013 Târgu Mureş şi Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea".

Craiovenii sînt covnvinşi că vor avea cîştig de cauză, dar dacă nu va fi aşa, sînt dispuşi să meargă pînă la Tribunalul de la Lausanne pentru a-şi găsi dreptatea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (89)
stiintacv
stiintacv  •  05 Iunie 2014, 17:22

evident vom juca in liga 1,nu stiu de ce tot atatea discutii,care au pornit de la procesomanul groparul fotbalului craiovean adrean muycel,si aceste discutii au fost continuate de sclavii lui,inducand in eroare microbistii neutrii....dreptatea e de partea noastra,numai frustratii zic altceva.

msr_ms
msr_ms  •  05 Iunie 2014, 15:46

Lia Olguţa Vasilescu: "FRF nu va avea curajul să scoată din competiţie singura echipă de fotbal a Craiovei".Frica de cine?

dan.motru
dan.motru  •  05 Iunie 2014, 15:15

La TAS vom fi sustinuti de Sandu Mircea ca sa suporte Burleanu cu noua conducere a FRF,consecintele cu despagubirile in instantele civile pentru invitatia de sparring-partner în competiţie si dezonorarea clubului.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează