FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Ce se va întâmpla cu palmaresul Rapidului după ce echipa a intrat în faliment

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2016 09:20

Lichidatorul judiciar al clubului de fotbal Rapid, Aurel Brihac, susține că palmaresul giuleștenilor va fi scos la vânzare.

''După respingerea recursului urmează lichidarea tuturor bunurilor societății SC FC Rapid SA. Palmaresul cu siguranță este bunul cel mai de preț al FC Rapid.

Iar el va fi scos la vânzare în cadrul unei licitații publice, conform legii. Nu știu când se va întâmpla asta, probabil că anul viitor.

Prețul nu pot să îl estimez, depinde de piață. Depinde și de evaluator, iar noi o să aducem un evaluator specializat'', a spus Brihac pentru Agerpres.

Curtea de Apel a respins recursul făcut de SC FC Rapid SA în privința falimentului, iar echipa înființată în 1923 nu mai există. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
travka
travka  •  16 Decembrie 2016, 17:25

dau si eu 10 euro la licitatie poate iau palmaresu :))))

para.para
para.para  •  16 Decembrie 2016, 14:35

Romanachele nu vrea sa inteleaga, fotbalul este un hobby. Vrei sa ai echipa ta de fotbal cu care sa faci performanta si sa auda lumea de tine, bagi bani exact la fel cum bagi banii pentru mancarea, vaccinele si restul pentru cainele sau pisica pe care il/o ai acasa, dar ATENTIE, fara sa scoti nimic. *** cred ca daca au echipe de fotbal sunt cei mai cei, ei cica baga bani, dar vor banii inapoi de 1000 de ori mai mult. Nu se poate asa ceva. Fotbalul sau detinerea unor canari in colivia de acasa sau pesti in acvariu, sunt la fel, un hobby. Fotbalul nu este taraba, nu este marfa de pe o taraba. Asta nu inteleg ***. De ce? Pentru ca in cea mai saraca tara din EU este foametea cea mai mare, mai mare decat in Africa si de aceea *** vor bani si in somn.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kenzo4play
kenzo4play  •  16 Decembrie 2016, 13:32
Postat de kenzo4play pe 16 Decembrie 2016, 13:29

***, *** pentru comentariile pe care mi le stergeti doar pentru ca asa doriti voi. Va rog sa-mi stergeti si contul si sa-mi returnati si abonamentul platit pentru a va citii mizeriile. Cand ma gandesc ca va platesc salariile, imi dau seama cat de pröst sunt!

*citi. Din cauza voastra am inceput sa scriu precum voi

Vezi toate comentariile (13)
Comentează