FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECLARAŢII

Ce spune Florin Marin după despărţirea de Rapid » De ce a decis să plece la ACS Poli

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2015 22:58

Florin Marin a decis să plece azi de la Rapid, echipă la care a fost numit antrenor în această vară.

Antrenorul, care este foarte aproape să o preia pe ACS Poli, a explicat de a renunţat la conducerea formaţiei giuleştene.

"Îmi pare nespus de rău. A fost o alegere dificilă, dar nu mai am vîrsta la care pot să refuz şansa de a lucra din nou în Liga 1. Am colaborat bine cu oamenii din club în această perioadă şi rămîn cu regretul de a nu putea, în sfîrşit, să antrenez echipa care m-a lansat în fotbal.

Oricum, rămîn cu o părticică din suflet aici şi voi urmări cu atenţie parcursul Rapidului, sperînd să revină cît mai repede pe prima scenă”, a spus Florin Marin potrivit Mediafax.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
crisstal
crisstal  •  27 August 2015, 15:11

Flocea a fost mereu un tradator Si in tinerete a lasat RAPIDUL si a plecat la steaua si cand juca impotriva RAPIDULUI ii tasnea sagele pe nas de efort. Poate e mai bine asa. Nu merita sa fie antrenorul RAPIDULUI . Intrebarea este ce facem cu Morareasa ,moldoveanca? Ea hotareste ce se intampla incel mai iubit club din Romania. NU ESTE NORMAL!!!

1607401479475084
Mario Mafa  •  25 August 2015, 13:55

Esti un mizerabili domnule,nu cred ca ti se potriveste acest cuvint "domn" dar ar trebui sa te renege toti rapidístii adevarati si sa nu mai spui ca aceasta echipa te-a lansat in cariera si in viata cand tu i-ai intors spatele... RUSINE..

octavianus
octavianus  •  25 August 2015, 11:30

Este FF CLAR, Rapidul a ramas mama ranitzilor, daca si Florin Marin ne lasa fix cu o sapt. inainte sa inceapa campionatul am ajuns JOS dar JOS DE TOT, ce parere are Burca ? parca el l-a adus, a dat vreo declaratie ? Sincer m-ar interesa mai mult daca s-au lamurit lucrurile cu acele contracte ne inregistrate la FRF, sa nu ne trezim sambata ca nici echipa nu avem. La cat amatorism este acum la Rapid, desi am inteles citind pe siteuri ce Moraru s-ar sfatui cu Andone si cu altii care mai stiu cu ce se mananca fotbalul, sau intra pe o ureche si intra pe alta ? Mai avem o saptamana de fapt 3 zile ca Sambata 29 incepe turul, astept cu nerabdare sa vad primul meci in Giulesti am sa ma lamuresc singur ce sanse avem la promovare. In rest interviuri pe 1923.ro, replici in prese si pe facebook intre patroni si marii rapidisti raniti, avem si Rapid TV, pe cand RAPID-CANCAN TV ? ne mai facem bine vreodata ? Moraru ? Burca ? aude cineva ? FZR si Doamne ajuta si Sambata 29.08 rapidistii adevarati la stadion....restul stati acasa se transmite la ochiul 4 de la aragaz, apoi intrati pe siteuri si dati-va cu parerea....

Vezi toate comentariile (33)
Comentează