FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Ce urmează pentru Rapid, după faliment » "Palmaresul este cu siguranță bunul cel mai de preț"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2016 15:40

IeriCurtea de Apel a respins recursul făcut de SC FC Rapid SA în privința falimentului, iar echipa înființată în 1923 nu mai există. 

Aurel Brihac, lichidatorul judiciar al clubului a povestit ce se va întâmpla cu echipa și a anunțat că palmaresul va fi scos la licitație.

"După respingerea recursului urmează lichidarea tuturor bunurilor societății SC FC Rapid SA. Voi încerca să le strâng pe toate, apoi vor fi evaluate și în final scoase la vânzare.

Palmaresul este cu siguranță bunul cel mai de preț al FC Rapid. Iar el va fi scos la vânzare în cadrul unei licitații publice, conform legii. Nu știu când se va întâmpla. Probabil anul viitor. Prețul nu pot să îl estimez pentru depinde de piață. Depinde și de evaluator, iar noi o să aducem un evaluator specializat.

Să vedem dacă voi rămâne ca lichidator pentru că domnul Moraru a solicitat schimbarea mea în instanță. Următorul termen este vineri", a spus Brihac pentru Agerpres.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (16)
khal_37
khal_37  •  16 Decembrie 2016, 02:10

***...palmaresul dispare o data cu e entitatea care l-a realizat!!! Brandul e una...realizările, în speță palmaresul, este altceva!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  16 Decembrie 2016, 00:02
Postat de ang3ldev1l pe 15 Decembrie 2016, 21:37

in acea dubla nu am batut Rapidul, v-am eliminat doar

0-0 si 2-2, ati fost mai buni ca ei? nu, tampenia asta cu acasa si in deplasare nu e corecta, ar trebui sa se decida cine merge mai departe prin alte criterii, sa se ajunga la penalty, sa se faca prelugiri etc, ca joci acasa sau in deplasare nu prea conteaza, fotbalul e pe goluri nu pe ce teren joci.

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  15 Decembrie 2016, 21:37
Postat de fangigi pe 15 Decembrie 2016, 18:24

In acea dubla n-ati batut Rapidul, doar cu Deaconu ati facut prformanta!

in acea dubla nu am batut Rapidul, v-am eliminat doar

Vezi toate comentariile (16)
Comentează