FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Cea mai mare surpriză a perioadei de transferuri » Adrian Mutu negociază cu o formație din Liga a 2-a

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2016 12:21

După despărțirea de FC Pune City, Adi Mutu a primit mai multe oferte din Liga 1, de la Pandurii, Viitorul, și mai este dorit de Steaua.

Acum, Adi Mutu negociază cu Rapid, formația din Liga a 2-a. Patronul Valerii Moraru i-a făcut o ofertă de 4.000 de euro pe lună și o primă de 60.000 de euro dacă echipa promovează.

Mutu pare interesat de ofertă și sînt șanse destul de mari ca mutarea să se realizeze, potrivit DigiSport.

Ajuns la 37 de ani, Mutu speră să își găsească cît mai repede o echipă, pentru a fi în formă și să prindă lotul României la EURO 2016.

De-a lungul carierei, Mutu a mai jucat la FC Argeș, Dinamo, Inter, Hellas Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul și FC Pune City.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (47)
522906687858661
Nicolae Dumitru  •  17 Ianuarie 2016, 08:55

Ce să caute prăfuitul ăsta la Rapid ? Să strice şi mai rău echipa? El e bun de scandaluri, chefuri, femei.......

cosminracila
cosminracila  •  16 Ianuarie 2016, 17:24

Visul lui Mutu este sa mai joace doi ani la Rapid pt a prinde un transfer in Vietnam sau Cuba

sumred
sumred  •  16 Ianuarie 2016, 16:37
Postat de alternativa.fc pe 16 Ianuarie 2016, 16:33

nationala B poate desi acolo erau selectionati cei din divizia a, acum in minoritate sunt ;stranierii; cum sa prinda nationala din B,,,,,,,,daca a pus Ghetele pe bord inseamna ca e afara din Bucuresti, cel mai probabil la Hagi, sau acasa la SOARE la PITESTI, cati la Oltenia (Bayern) a Romaniei este complicat, poate preia echipa din B ca antrenor jucator daca va fi retrogradata de federatie pe vechiul statut neintrat in vigoare conform tribunalului .....

Da, stiu. Insa nu e orice echipa din B. Oricum vorbim pur utopic. Cine stie pe unde se transfera, daca se va mai transfera.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează