FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Celebrul Camoranesi, refuzat de Mioveni: gruparea de Liga a 2-a a ales un antrenor român

Articol de - Publicat miercuri, 06 septembrie 2017 17:04

Adrian Mihalcea a stat doar câteva zile în afara băncii tehnice după plecarea de la Arad. Antrenorul a ajuns la o înțelegere cu CS Mioveni pentru a prelua gruparea argeșeană.

Mihalcea va colabora la Mioveni cu Gică Mihali, cel care i-a fost secund și în scurta perioadă de la Arad.

Debutul noului antrenor pe banca grupării conduse de Constantin Stancu se va produce în etapa de la finalul acestei săptămâni care aduce un meci cu Știința Miroslava pe teren propriu.

CS Mioveni s-a despărțit, ieri, de Florin Marin după rezultatele mai puțin satisfăcătoare din ultimele etape de campionat.

Gazeta Sporturilor a anunțat astăzi în exclusivitate că la Mioveni fusese propus și Mauro Camoranesi, fostul superstar al Italiei și al lui Juventus, dornic să-și înceapă cariera chiar și din Liga a 2-a de la noi. Alegerea lui Mihalcea înseamnă că argeșenii au refuzat o mutare de senzație cel puțin în planul imaginii. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
zamorano1977
zamorano1977  •  07 Septembrie 2017, 11:08
Postat de cpt.ahab pe 06 Septembrie 2017, 19:07

Cred ca oamenii de la Mioveni s-au prins ca persoana prezentata drept Camoranesi era Francesca Schiavone, in realitate.

Tare !

cpt.ahab
cpt.ahab  •  06 Septembrie 2017, 19:07

Cred ca oamenii de la Mioveni s-au prins ca persoana prezentata drept Camoranesi era Francesca Schiavone, in realitate.

westfield
westfield  •  06 Septembrie 2017, 18:28

In drumul spre aeroport domnului Camoranesi i-a fost adusa la cunostinta informatia vitala: tre' sa ai legitimatie de partid. Si nu oricare, doar pe linia trandafirilor rosii aka PSD aka FSN. Cica a aplicat de 2 ori, sa fie sigur !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează