FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA

Chindia Târgoviște s-a reunit! Vineri, amical cu o formație de Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iunie 2017 16:58

Chindia Târgovişte şi-a reluat, la propria bază sportivă, pregătirile în vederea noului sezon.

Nicu Croitoru va colabora, în continuare, cu Sică Bârdeş şi Cosmin Lunescu şi îl va avea în preajmă, în funcţia de manager sportiv, pe Ciprian Iugulescu.

Divizionara secundă dâmboviţeană nu se va mai baza, în noul sezon, pe Dragoş Pătru, unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai echipei în ultimele sezoane.

În schimb, la capitolul noutăţi, au existat doar câţiva jucători tineri precum Neguţ (FC Aninoasa), sau Acasandrei (Flacăra Moreni). Dâmboviţenii vor efectua stagiul tradiţional la Mogoşoaia, şi vor disputa, mâine, un prim meci amical cu Juventus Bucureşti.

Divizionara A încheie stagiul de la Govora odată cu derularea acestui amical programat pe stadionul Eugen Popescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează