FOTBAL  »  LIGA 2  »  CF CHIMIA

Ciprian Dinu a semnat cu Vâlcea!

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iunie 2008 00:00

După Alexandru Perianu de la IS Câmpia Turzii şi Sergiu Brujan de la Oţelul Galaţi, oficialii de la CF Chimia au reuşit să mai dea o lovitură per piaţa transferurilor. Fostul căpitan al Jiului Petroşani, Ciprian Dinu, a semnat ieri un contract valabil pentru două sezoane şi se va alătura de luni lotului antrenat de Marin Barbu.

Mijlocaşul central de 26 de ani a venit în Zăvoi liber de contract şi va face pereche în centrul defensivei cu Bogdan Vişa, fotbalist dorit de Pandurii Târgu Jiu dar care va mai rămâne la Vâlcea cel puţin încă un sezon. Tot de la Petroşani, vâlcenii l-au dorit şi pe Mircea Gheorghe dar aceasta a semnat un contract cu Politehnica Iaşi.

Altfel, tehnicianul Marin Barbu a semnat aseară un contract valabil pe două sezoane cu CF Chimia şi urmează să supervizeze trialurile care au început în Zăvoi şi la care particpă peste 25 de fotbalişti români şi străini.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
 •  26 Iunie 2008, 20:34

Foarte bine ca a semnat Ciprian Dinu, sper sa se mai aduca si alti jucatori de valoare. HAI CHIMIA !!!

 •  26 Iunie 2008, 19:13

ma bucur ca revine numele CHIMIA RM.VILCEA

 •  26 Iunie 2008, 13:15

sper ca prin venirea domnului Barbu echipa valceana in sfarsit sa poata promova; sa fie adusi jucatori de valoare macar de valoarea ligii I nu jucatori straini mediocrii care nu fac fat nici in liga a IV a

Vezi toate comentariile (3)
Comentează