FOTBAL  »  LIGA 2  »  ”U” CRAIOVA DEZAFILIATĂ

Cîrţu: ”Dezafilierea pare o decizie corectă. Este timp pentru a crea altă echipă. M-aş implica”

Cîrțu nu a ezitat să ia parte la ședința în care s-a hotărît dispariția fostei sale echipe
Cîrțu nu a ezitat să ia parte la ședința în care s-a hotărît dispariția fostei sale echipe

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 15 mai 2012 11:34

Suspectat că s-a aflat de partea FRF în cazul dezafilierii Universităţii, ba ar fi şi promovat ideea înfiinţării unei noi echipe a Craiovei, Sorin Cîrţu a dat singur apă la moară bănuielilor: ”Nu ştiu ce conţine dosarul, dar mă gîndesc că juriştii FRF-ului au avut la dispoziţie aproape un an să analizeze documentele. Probabil, este o decizie corectă, deşi e regretabil ce s-a întîmplat”.

Fostul mijlocaş al Ştiinţei şi-a explicat, în ”Gazeta de Sud”, prezenţa la şedinţa condusă de Mircea Sandu: ”Eu am fost invitat de FRF să particip la această adunare, la fel şi Cămătaru, şi am acceptat. Eram curios, pentru că eu sînt antrenor şi nu mai participasem la astfel de discuţii. Şi Costică Ştefănescu a fost invitat, şi Ilie Balaci mi se pare că a primit o invitaţie, doar că ei nu au vrut să participe”.

În privinţa creării unei noi formaţii, Cîrţu crede că este un proiect funcţional: ”Oraşul Craiova poate avea echipă în ediţia viitoare a Ligii a II-a, care am înţeles că va începe pe 18 august, dar numai dacă se vor implica autorităţile locale. Depinde doar de cine va ieşi la primărie şi la consiliul local. E datoria lor, ca olteni, să ia atitudine şi să creeze un proiect sănătos, pe termen lung, cu un management bun, care să nu aibă soarta celui dinainte. E destul timp să faci echipă, de pe 10 iunie pînă pe 18 august. Dacă mă implică şi pe mine, e bine. Dacă nu, la fel”.

”Era normal ca oraşul Craiova să primească invitaţie pentru Liga a II-a. Spiritul Universităţii Craiova nu poate fi în divizia D sau C. Nu ştiu cum îi vor face loc, e treaba lor, dar ideea este că oraşul Craiova poate avea echipă în Liga a II-a“
Sorin Cîrţu, fost mijlocaş ”U” Craiova

”Vom face declaraţii după alegeri. Am aşteptat şi noi decizia FRF, să vedem ce se întîmplă. În condiţiile date, avem o datorie morală faţă de fenomenul fotbalistic şi de suporterii din Craiova“
Antonie Solomon, primar Craiova

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (14)
teilandezu
teilandezu  •  25 Iunie 2012, 18:55
Postat de ysoagar pe 15 Mai 2012, 16:56

respect balaci si stefanescu! jet cartu si camataru

La ce altceva te putea-i astepta de la doi magraoni . Respect Ilie si Costica . Mari ati fost ca jucatori , mari sinteti si ca, caractere . Adevarati olteni . Va felicita un batrin rapidist , care a admirat Craiova Maxima si pe jucatorii sai . Cinste voua !

motrtu
motrtu  •  21 Mai 2012, 23:00

te-ai pus capra vine NETOIU nu te iarta

goldengoal
goldengoal  •  17 Mai 2012, 10:34

://www.ziare.com/articole/balaci+dezafiliere+craiova

Vezi toate comentariile (14)
Comentează