FOTBAL  »  LIGA 2  »  COMUNICAT DE PRESĂ

Comunicat CSA Steaua » Ce șanse are fuziunea cu ACS Regal Sport + când se fac primele transferuri

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 18 mai 2017 20:15

CSA Steaua a emis un comunicat în care clarifică faptul că nu are intenția de a fuziona cu echipa ACS Regal Sport, prin cumpărarea clubului care a jucat în acest sezon în Liga a 4-a (detalii AICI). 

Pe de altă parte, echipa Armatei va demara negocierile pentru transferuri odată cu încheierea actualului sezon.

De asemenea, va exista și o selecție la nivel de copii și juniori, de unde vor fi aleși o parte dintre componenții viitorului lot al echipei, care va începe cel mai probabil din Liga a 4-a.

Într-o conferință de presă organizată la finalul lunii martie, CSA Steaua a anunțat că Ion Ion va fi noul antrenor al echipei. În plus, comandatul CSA a spus că echipa are palmaresul până în 2003 și că Steaua Armatei va avea un lot de 25 de jucători, atât tineri, cât şi mai experimentaţi.

Comunicatul integral al CSA "Steaua":

CSA „Steaua” București nu a avut în vedere în niciun moment preluarea unei alte echipe care activează deja în ligile inferioare, ca strategie de înscriere în competițiile organizate de Asociația Municipală de Fotbal București sau Federația Română de Fotbal.

Planul de formare și dezvoltare al secției de fotbal seniori a CSA a fost anunțat în mod transparent, încă de la începutul acestui an. În conformitate cu acesta, antrenorii Centrului de fotbal pentru copii și juniori, coordonați de Marius Lăcătuș, au urmărit în toată această perioada o serie de jucători din care va fi selecționat un lot de circa 25 de sportivi și care vor forma echipa CSA „Steaua” București.

În perioada imediat următoare încheierii actualei ediții de campionat, CSA „Steaua” București va contacta cluburile aparținătoare pentru demararea tratativelor de negociere a transferurilor pe linie sportivă.

În conformitate cu prevederile regulamentare, echipa de fotbal seniori a Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” București se va înscrie pentru a participa în sezonul competițional următor la nivelul la care Asociația Municipală de Fotbal București va decide.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  18 Mai 2017, 23:34
Postat de bvd_magheru pe 18 Mai 2017, 22:48

Ba eu cind ajungeam la voi la strabuni nu cumparam ziarul sportul pentru ca il citisem cu o saptamina mai inainte .! La voi doar stateam la soare si ma plictiseam .

Da? No ia zi din ziaru ala ce echipa romaneasca a castigat campionatul Ungariei?

1198766430181192
Abigail Laslas  •  18 Mai 2017, 23:29

Valeu, adminu asta te cenzureaza daca scrii de Nietsche si de Wagner. O fi stiind unde jucau aia :))) lmao

1198766430181192
Abigail Laslas  •  18 Mai 2017, 23:27
Postat de bvd_magheru pe 18 Mai 2017, 22:55

***

Si eu umblu incaltat de 17 generatii, da nu ma lasa adminu sa-ti explic.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close