FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Conferință plină de năduf a lui Pancu: "Am fost umilit, marginalizat și am tăcut mereu" » Ce spune de Rapid: "Nu intră în play-off! Nimeni nu m-a dorit acolo"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2015 13:47

Daniel Pancu a susţinut o conferinţă de presă unde a fost prezentat ca noul jucător al celor de la FC Voluntari.

"La FC Voluntari voi avea posibilitatea să mă gîndesc doar la fotbal şi la performanţa mea. Urmăresc de cîţiva ani proiectul de la Voluntari şi cred că în următorii ani vor avea rezultate bune.

Sper să ajung la o formă fizică bună cît mai repede şi să debutez. Am nevoie de cîteva antrenamente tari şi două partide amicale pentru a fi în formă. Nu mă gîndeam că voi mai juca în Liga 1. Sînt şanse foarte mari să mă retrag de aici.", a spus Pancu despre noua sa formaţie.

"Am fost umilit, marginalizat și am tăcut mereu"

Atacantul de 38 de ani a vorbit şi despre situaţia de la Rapid şi acuză conducerea pentru modul în care s-a comportat cu el.

"Ieri fost o zi tristă pentru mine, cînd am plecat de la Rapid, dar oamenii nu sînt făcuţi din fier. Am rezistat la multe umilinţe şi
m-am sacrificat mult pentru binele echipei. Am coborît la cel mai de jos nivel şi nu mai puteam continua. Am avut cel mai mic contract de la Rapid şi eram plătit ultimul. Eram consultat de foarte puţine ori şi de multe ori eram marginalizat. Am tot tăcut pentru că am crezut că se va întîmpla ceva bun la Rapid.

Am simţit 100% că nu eram dorit pe teren. Cînd ziceam că trebuie să joc şi că sînt foarte important pentru echipă mi se întorceau vorbele şi mi se zicea că eu trebuie să fiu preşedinte. Nu am vorbit niciodată urît de un rapidist. Am auzit că băieţii de vizavi de băncile de rezerve au zis că am plecat pentru bani. Am acelaşi contract pe care l-aş fi avut la Rapid dacă promovam, dar aici sînt prime puţini mai mari.

Se întîmplă lucruri ciudate la Rapid, de doi ani. La Voluntari aveam 4-5 jucători cu care am jucat, la Rapid, ieri aveam doi. Asta trebuie să îi pună pe gînduri pe rapidiştii adevăraţi.

Din ce am văzut eu, Rapid nu intră în play-off. Nu ştiu despre faliment, pentru asta trebuie să vorbiţi cu cei din conducere. Echipa are nevoie de întăriri, dar Rapid nu o să moară niciodată". 

În timpul conferinţei de presă, Pancu a fost vizibil emoţionat şi afectat de situaţia prin care trece.

251 de meciuri
a strîns Pancu în prima ligă pentru Rapid (218), Vaslui (5) și Poli Iași (28)

71 de goluri
a marcat acesta în cele 12 sezoane petrecute în Liga 1 (69 pentru Rapid)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
1620283754874184
Lian Berthold  •  30 Iulie 2015, 22:45

Păi Voluntariul este port fluvial la balta Pipera, nu? :D :D : D :D

khal_37
khal_37  •  30 Iulie 2015, 21:03

Exact! ***!!!!Nu-l meritati, sunteti presa buni pentru el.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

698882196889323
Mario Dinu  •  30 Iulie 2015, 18:28

asa se intampla cand nu stii sa te retragi,tu nu ai mai putut ajuta echipa cu mult timp in urma, dar nu prea te-ai gandit la asta, fii multumit cu ce ai acum si nu mai aranja conferinte, tot respectul meu pentru tine se duce la vale cu viteza mare.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează