FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A 4-A, ACADEMIA RAPID - CSA STEAUA, AZI, ORA 19:15

Constantin Schumacher nu se teme de CSA Steaua: "E greu să ne bată cineva pe Giulești!"

foto: Cristi Preda, GSP
foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 09:00

Cei doi antrenori, Schumacher și Lăcătuș, au prefațat meciul de astăzi, fiecare dorindu-și victoria pentru a fi cu un pas mai aproape de promovarea în L3.

Steliștii au doar victorii pe linie în Liga a 4-a, dar lucrul acesta nu-i sperie pe rapidiștii antrenați de Constantin Schumacher. Chiar tehnicianul este convins că pe Giulești e foarte greu ca jucătorii săi să fie îngenuncheați, mai ales în fața unui stadion plin, cum se anunță a fi la ora meciului. "Sunt sută la sută sigur că vom face un meci foarte bun, iar băieții se vor monta pentru a câștiga această partidă cu Steaua. E greu ca pe Giulești să vină o echipă să ne bată, mai ales că vom juca cu un stadion plin. Suporterii vor fi alături de noi", a declarat Schumacher pentru Telekom.

Cea mai mare motivație în partida de astăzi este adversarul pe care îl vor avea cei de la Academie, CSA Steaua. "Când joci cu Steaua e normal să fie o ambiție specială. Nu-ți trebuie o pregătire mentală pentru acest joc. Trebuie să batem Steaua și asta vom face chiar în meciul de sâmbătă! Pancu și Niculae abia așteaptă să joace, se antrenează și sunt dornici să bată Steaua!", a mai spus tehnicianul rapidist.

De cealaltă parte, Marius Lăcătuș speră că experiența sa în derby-uri poate aduce echipei cele 3 puncte. "Cred că o să fie un meci frumos, pentru că ambele echipe își doresc promovarea! Întâlnirile cu Rapid din perioada mea de jucător, dar și din cea de antrenor m-au călit. Vreau să ne aducem aminte cu nostalgie de momentele în care meciurile între Rapid și Steaua erau adevărate derby-uri", a declarat tehnicianul.

Antrenorul în vârstă de 53 de ani nu s-a sfiit să-i răspundă lui Pancone, care îi spusese că va fi primit în Giulești exact cum este primit el în Ghencea. "Nu mă aştept să fiu iubit pe Giuleşti niciodată. Pe mine mă iubesc fanii Stelei, iar pentru mine asta este de ajuns! Nu mă aştept să fiu primit cu flori acolo, dar nici nu voi fi afectat de ce se strigă în tribune. M-au călit toate derby-urile jucate de-a lungul carierei şi nu mă ating reacţiile adverse", a adăugat Lăcătuș. 

2.90este cota oferită de casele de pariuri pentru un succes al Rapidului în derby-ul cu CSA Steaua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1629402147290065
Pelihaci Laurentiu  •  14 Octombrie 2017, 14:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristid.
cristid.  •  14 Octombrie 2017, 12:42

Inainte SUD, inainte Steaua!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează