FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSU CRAIOVA

Continuă războiul la Craiova! » Zero şanse ca fuziunea dintre CSU şi FCU să se realizeze: "Valea!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 februarie 2014 20:16

Instalat ca manager al clubului FCU Craiova, Marin Condescu a lansat ipoteza ca echipa patronată de Adrian Mititelu să fuzioneze cu CSU Craiova, formaţia susţinută de municipalitate.

Dar primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, respinge categoric această opţiune şi l-a atacat din nou pe Adrian Mititelu printr-un mesaj scris pe pagina personală de Facebook:

"Poţi spune copiilor că basmele nu sînt întîmplări adevărate? Poţi spune naivilor care se uită la Mititelu ca la soare că sînt pe punctul să ia o nouă ţeapă? Cum ar putea crede cineva că CS, care a investit 2 milioane de euro într-o echipă aflată pe primul loc şi cu cele mai bune achiziţii, în ultimele luni, fără să folosească vreun leu din fonduri publice cum cerea Mititelu pentru el, ar accepta 33 la sută dintr-o societate falimentară şi cu datorii de miliarde? Cred că s-a convins toată lumea că CS e un proiect foarte serios şi de durată. Cei care strigă că nu e aceasta adevarata Universitatea, să le spună asta tuturor jucătorilor Maximei care o susţin. Lung nu ştie la ce echipă a jucat? Sau Negrilă? Sau Cămătaru?"

“Deocamdată singurul club care are DREPTUL LEGAL să se numească "Universitatea" este CS Universitatea, club care aparţine chiar instituţiei de învăţămînt numită "Universitatea din Craiova", secţia de fotbal fiind reactivată acum 2 ani. Pînă acum am zis să nu facem caz de acest drept, mizînd pe ideea că suporterii se vor convinge cu cine au de-a face, cum m-am convins şi eu. Acum nu mai e cazul să aducem asta în discuţie pentru că firma cu FC e cu mîinile pe piept. Şi Mititelu vrea 33 la sută, cu Condescu la pachet 66, dintr-un club serios finanţat. Cîţi fraieri crede că mai găseşte în viaţa asta? Valea!”, a continuat Lia Olguţa Vasilescu.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (119)
protoss
protoss  •  18 Februarie 2014, 01:27

CS echipa mea, am fost cu FCU in nspe mii de deplasari, am luat pentru ea pula si gaze lacrimogene pentru tot neamu, dar mi-a ajuns, pentru mine a murit acum multi ani, cand a venit jegul la conducere, mititelu il stiam dinainte ca e un nenorocit, ma duceam al meciuri ca nu aveam alternativa, dar de injurat l-am injurat de cand a luat echipa din divizia B la inceput.

dash.berlin
dash.berlin  •  11 Februarie 2014, 09:43

era de asteptat .... mitichelu e capos ,si prin ambitia lui pr0steasca va distruge universitatea .

stelisch
stelisch  •  10 Februarie 2014, 11:37

olguta, ne mananca ..... stie ea ce

Vezi toate comentariile (119)
Comentează
Close