FOTBAL  »  LIGA 2  »  REZULTATE

CSU Craiova promovată matematic în Liga 1! » Rezultatele de azi din liga a 2-a

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 31 mai 2014 13:01

În penultima etapă a play-off-ului în liga a 2-a, CSU Craiova şi-a asigurat matematic promovarea în Liga 1. Oltenii aveau nevoie de un punct şi au remizat în deplasare cu Metalul Reşiţa, scor 1-1.

Echipa antrenată de Gabi Balint e lider, cu 4 puncte peste Rm. Vîlcea, locul 3, şi unul avans faţă de ASA Tg. Mureş. Promovaţi matematic, oltenii mai au nevoie ca UEFA să confirme că au dreptul de a juca în Liga 1.

ASA Tg. Mureş are nevoie de victorie diseară cu Bistriţa pentru a-şi asigura promovarea. Meciul va începe de la ora 20:00.

În seria I, FC Clinceni a învins acasă pe Slobozia, scor 3-1. În Giuleşti, Rapid va juca azi, de la 16:00, cu CSMS Iaşi. Echipa lui Marius Lăcătuş e deja promovată.

Vezi AICI toate rezultatele de azi

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (150)
rovidiu
rovidiu  •  02 Iunie 2014, 08:44
Postat de aurelguga pe 01 Iunie 2014, 18:15

Simplific eu. Invitatia v-a facut-o Mircea Sandu (hotul hotilor) ca sa se razbune pe mititelu! In afara de media si cativa nebuni (ca si voi) ,nu cred ca va recunoaste nimeni. E o chestie si asta sa te faci urat de toata lumea. Bafta. Daca o sa promovati, o sa rad de voi la fiecare meci! :)

N-avem nevoie sa ne recunoasca cineva. Noi nu traim din asa ceva. Eu prefer sa nu ma recunoasca nimeni dar sa ma duc pe stadion si sa vad fotbal nu echipe care nu platesc 1 leu la stat sau salariile jucatorilor. Nu poti sa vrei spitale si autostrazi sustinand cluburi conduse de oamni care au dat zeci de tepe la stat !!! E drept ca palmaresul este la Mititelu dar atat timp cat s-a ajuns in acesta situatie nu ma mai intereseaza... Eu sunt pentru plata taxelor si abia mai apoi vb si de altceva. In rest nu stiu voi la U ce faceti dar noi ne-am saturat de mititei netoi samd. Sa inteleg ca ne respectati cand eram cu netoiu si vindeam meciuri? E si normal ca doar le vindeam fratilor vostri...

aurelguga
aurelguga  •  01 Iunie 2014, 18:15
Postat de dan.motru pe 01 Iunie 2014, 14:36

CS UNIV.care este purtatoarea autentica a UNIVERSITATII fapt pentru care oficialitatile orasului si institul facultatii o sustin.Primarita a renuntat la mititelu fiindca o santaza ca nu inscrie echipa daca nu baga bani din fondurile lor si nu vroia alti investitori la echipa.Cand mititelu a vazut ca nu i-a tinut santajul a inscris echipa inaintea celor de la CS ca sa faca pe victima si a invocat motivul ca nu este ajutat de primarie.Erau 11 echipe participante in competitie cu fc mititelu si a mai trebuit alta echipa inscrisa ca sa inceapa competitia.Astai adevarul pentru care CS UNIV. a primit invitatia cu aprobarea organizatorilor de competitie a FRF (Adunarea Generala).

Simplific eu. Invitatia v-a facut-o Mircea Sandu (hotul hotilor) ca sa se razbune pe mititelu! In afara de media si cativa nebuni (ca si voi) ,nu cred ca va recunoaste nimeni. E o chestie si asta sa te faci urat de toata lumea. Bafta. Daca o sa promovati, o sa rad de voi la fiecare meci! :)

aurelguga
aurelguga  •  01 Iunie 2014, 18:12
Postat de craioveanu91 pe 01 Iunie 2014, 14:15

gugule du-te nene in sat baga 2 beri la halba si lasa tu fotbalul amarasteanule:)) ne dai si tu lectii al dr3aqw de c10r01 galvanizat:))

Taci clonatule, lasa frustrarea ca adevar iti graiesc! Nu trebuie sa jignesti. Cred ca esti genul care zbiara, crezand ca daca o face, are si dreptate. Mai cred ca aveti leafa de la olguta, altfel nu pot sa inteleg cum va puteti rescrie istoria cu atata indarjire.

Vezi toate comentariile (150)
Comentează