FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Curg ofertele pentru Rapid » Investitori din cele mai puternice țări vor să cumpere echipa

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 13:10

Deși se află în Liga a 2-a, Rapid este un club care stîrnește interesul multor investitori din străinătate, conform administratorului special al echipei, Radu Birlică.

Rapid se află într-o situație financiară delicată, fiind în insolvență, dar ar putea avea în scurt timp un nou patron. Mai multe persoane din țări puternic dezvoltate, precum Spania, Germania, Italia sau Israel s-au arătat interesate de preluarea clubului, potrivit site-ului 1923.ro.

Radu Birlică, administratorul special al echipei, a declarat că negociază cu mai multe persoane și că discuțiile sînt într-un stadiu avansat.

Patronul celor de la Rapid, Valerii Moraru, a declarat în mai multe rînduri că ar fi dispus să renunțe la club, dacă un alt investitor vrea să preia clubul.

După 16 meciuri disputate în seria 1 din Liga a 2-a, Rapid se află pe locul doi, cu 36 de puncte. Elevii lui Dan Alexa sînt la egalitate cu liderul Dunărea Călărași, dar au un meci în minus.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
1431275517175119
Petre Rabinca  •  09 Februarie 2016, 19:57

A mai aparut vre-un Mssone/?

scandautor
scandautor  •  09 Februarie 2016, 18:06
Postat de sibelius pe 09 Februarie 2016, 17:47

Da, are un stadion ultramoderna, o galerie de intelectuali, iar la tribuna a II-a stau doar posesori de doctorate.

Până una-alta, ARE un stadion, ARE o galerie, ARE cine să o susțină și de la tribuna a 2-a, ARE același nume , aceeași siglă și aceeași identitate... Deh, unii nu ”are” mare lucru din toate astea, da' se află-n vorbă în drum spre Pitești, Domnești, Sătrăiești...

turbozero
turbozero  •  09 Februarie 2016, 18:03

1923.ro? sa fim seriosi *** isi vand pastile unii altora.. sunt tone de echipe in lumea asta mult mai atractive decat astea romanesti.. aici vin doar zamboni si valerii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează