FOTBAL  »  LIGA 2  »  DUNAREA CALARASI

Dan Alexa, scuze publice după acuzele de după meciul cu Brăila: "Am avut o exprimare nefericită"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 23:12

Dan Alexa și-a cerut scuze după declarațiile dure de la finalul meciului terminat la egalitate de echipa sa, Dunărea Călărași, cu Dacia Unirea Brăila, scor 1-1. A ținut să menționeze că reacția sa a vizat exclusiv arbitrajul de la partida sa, fără vreo remarcă la adresa Chindiei Târgoviște. 

"Declarațiile subsemnatului din ultima vreme au vizat exclusiv arbitrajul de la meciul disputat de către Dunărea Călărași, echipă al cărei antrenor sunt, cu Dacia Unirea Brăila. Mi-am arătat prin aceste declarații nemulțumirea că nu ne-a fost acordat un penalty clar. Chiar am vrut, prin afirmațiile mele, să disociez această greșeală a arbitrului de echipa Dacia Unirea Brăila și de jucătorii acestei echipe .

În acest sens a fost afirmația că nu vreau să se interpreteze că aș ataca acest club sau jucătorii acestui club, despre care am citit în presă că au restante financiare , iar pentru modul cum își fac datoria, merită a fi respectați.

Cu privire la clubul CS Chindia Târgoviște, afirmațiile făcute vizau faptul că, fără a exclude munca extraordinară, depusă de către toți factorii implicați la acest club, conducători, jucători și public, materializată în rezultate pozitive și deplin meritate, au beneficiat de un arbitraj corect, la toate partidele, având multe decizii corecte de arbitraj, li s-au acordat toate loviturile de pedeapsă în mod meritat.

Am avut o exprimare nefericită, dar ce am vrut să arăt a fost faptul că ei, datorită muncii depuse dar, și șansei de a nu avea probleme cu arbitrajul, ne-au depășit în clasament, tocmai într-un moment când noi nu am câștigat fiind dezavantajați de arbitraj. Evident, că acest fapt nu are legătură cu CS Chindia Târgoviște, nici nu am vrut să insinuez asta, iar acum declar expres acest lucru pentru a fi corect și clar înțeles.

De asemenea, regret afirmația că în caz că vor promova vor juca la Mioveni, a fost o informație pe care am auzit-o și pe care nu am verificat-o.

Dacă prin afirmațiile mele am fost înțeles greșit îmi cer scuze competitoarelor și va amintesc faptul că subsemnatul sunt un antrenor asumat și care mereu a dat dovadă de fair play în afirmațiile făcute. Un exemplu în acest sens este faptul că după meciul cu Dacia Unirea Brăila am jucat cu CS Chindia Târgoviște, echipa căreia i-au fost acordate două lovituri de penalty , iar subsemnatul , după meci am afirmat că deciziile arbitrului au fost corecte", a zis Dan Alexa pentru GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  29 Noiembrie 2017, 08:45

Ce declaratie !?! Ca in fata organelor de ancheta...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează