FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Daniel Niculae, atac fără precedent la adresa fanilor Rapidului: "Nu mai sînt ce erau! Echipa nu mai are public"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iulie 2015 16:29

Daniel Niculae este recunoscut pentru faptul că este un rapidist convins. Fostul atacant al echipei din Giulești i-a taxat însă pe fani, după ce două grupuri de suporteri s-au încăierat cu săbii și cuțite la baza ProRapid.

"La Rapid se întîmplă, din păcate, lucruri ciudate, care nu-şi aveau rostul. Suporterii nu mai sînt ceea ce erau odată. Am preluat şi noi exemplele negative de la celelalte cluburi de afară şi de la noi.

Pentru că lucrurile care s-au întîmplat recent la Rapid s-au întîmplat şi la Steaua şi la Dinamo şi la Craiova. Din păcate, cam acolo sîntem. Nu mai sîntem cum eram înainte.

Din cauza acestor probleme, foarte mulţi suporteri nu mai vin. Am rămas din ce în ce mai puţini. Rapid, care avea cea mai mare medie de spectatori acasă din România, a ajuns să nu mai aibă public.

Şi asta se întîmplă şi din cauza condiţiilor de la stadion, dar şi din cauza acestor incidente care au tot apărut în ultimii ani şi care nu-şi au rostul şi care trebuie rezolvate bărbăteşte între cei direct implicaţi. Bărbăteşte nu înseamnă cu pistolul, cuţitul sau mai ştiu eu ce, ci faţă în faţă”, a spus Niculae la Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
nicktns
nicktns  •  31 Iulie 2015, 00:04

Bine ai grait vladut, Rapidu' nu a avut cea mai mare medie de spectatori, e asta aveti voi "spectatori" ci nu suporteri ce-si incurajeaza echipa la bine si la greu!

10203603642246642
Lorenzo Lotrea  •  29 Iulie 2015, 00:11
Postat de mbd555 pe 24 Iulie 2015, 10:18

Corsicane de hartie :))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10203603642246642
Lorenzo Lotrea  •  29 Iulie 2015, 00:10

NU MAI ARE FANI CA FANI VOR FOTBAL JUCAT DE FOTBALISTI NU DE CADAVRE MERGATOARE.....JUCATI FOTBAL NU BAMBILICI SI O SA AVETI SI FANI......VRETI DOAR BANI,BANI SI IAR BANI.....UN MUNCITOR ISI CASTIGA PAINEA MUNCIND SI VOI VRETI BANI DOAR NEMUNCITI.....NU TREBUIE SA EXPLICI CE INSEAMNA VIATA DE SPORTIV......

Vezi toate comentariile (19)
Comentează