FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Daniel Pancu a răbufnit: "Toţi sînt idioţi!" » Cum le înţeapă pe Steaua şi Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 aprilie 2014 20:59

Căpitanul Rapidului, Daniel Pancu, i-a atacat dur pe membrii Comitetului Executiv, despre care spune că sînt "idioţi", dar nu i-a ocolit nici pe granzii din Bucureşti, Steaua şi Dinamo, formaţii pe care le consideră favorizate de comisii. 

"Toţi idioţii din Comitetul Executiv care au făcut regulamentele ar trebui să se gîndească la faptul că e posibil ca multe echipe să nu îndeplinească condiţiile de licenţiere.

Astfel, ar fi un campionat anulat, în care vor primi drept de promovare, probabil, doar două echipe. Cred că sînt aceiaşi care au organizat şi acel baraj de rămînere în prima divizie, pe care l-am cîştigat cu Chiajna.

Ne simţim hăituiţi, defavorizaţi clar. La celelalte echipe din Bucureşti li se suspendă cîte o peluză, noi sîntem trimişi la Ploieşti, pe terenuri străine", a spus Daniel Pancu la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (69)
sharpe1923
sharpe1923  •  11 Aprilie 2014, 00:30

nu avem societatea si nu putem sa avem pretentii ca educatia si cultura unora dintre noi sa inteleaga ce inseamna lege,corectitudine sau adevar...,atata timp cat avem un popor care-si reneaga istoria si se bucura de victorii ce nu tin de spiritul sportiv, pe care nu se pot baza doar pe ceea ce inseamna respectul fata de adversari sau egalitate fata de ceilalti parteneri de competitie....dar nu pot decat sa ma bucur ca saracia din sufletul vostru este compensata cu bogatia victoriilor din sport.va doresc multe trofee si victorii nenumarate,iar RAPIDULUI ii doresc sa treaca peste toate,asa cum au trecut si peste perioada cea mai grea din istoria sa.

magura
magura  •  10 Aprilie 2014, 16:04
Postat de lebateauivre pe 10 Aprilie 2014, 09:14

evident ca nu are dreptate, rapidul a fost mereu favorizat, dovada situatia excelenta in care se gaseste; in acelasi timp steaua si dinamo au fost nedreptatite constant: asuprite de comisii, furate de arbitri, sanctionate pecuniar, impilate de comunisti... ce sa mai vorbim, li se furau jucatorii de catre echipe precum rapid, fc arges, craiova, brasov, iasi, etc

:))) sau invers? steaua, dinamo fura de la alte echipe...?

magura
magura  •  10 Aprilie 2014, 15:23
Postat de sam13 pe 09 Aprilie 2014, 22:00

Sunt Dinamovist,dar echipa asta merita sa joace in liga 1.Tot respectul pentru Rapid,o echipa care din pacate nu ne mai incanta cu prezenta in liga 1.Imi amintesc cu nostalgie de meciurile Dinamo-Rapid,de atmosfera de neuitat facuta de cele doua galerii;din pacate acum in liga 1 se afla echipe no-name,fara traditie gen Viitorul,Navodari,Chiajna,Corona,etc..Va asteptam in liga 1,fotbalul e mai sarac fara voi...Respect de la un Caine!

Din partea mea pentru tine... RESPECT!!! Nu am nimic cu niciun simaptizant al stelei sau al echipei dinamo, dar din pacate sunt specimene care nu inteleg fenomenul fotbal. Pentru ei, daca injura RAPIDul, este maximul de bucrie, de fericire, asa ca nu am ce sa le cer ci din contra, mi-e mila de ei. Daca toti ar judeca ca tine, ar fi perfect...!!!

Vezi toate comentariile (69)
Comentează
Close