FOTBAL  »  LIGA 2  »  AFC RAPID - FC CORNETU 5-2

Debut cu succes pentru AFC Rapid » Echipa care deține palmaresul a jucat astăzi primul meci

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2016 16:18

AFC Rapid, formația care deține palmaresul giuleștenilor, a jucat astăzi primul meci, un amical cu formația de liga a patra, FC Cornetu.

Giuleștenii au jucat cu juniorii din grupa 1998-1999, care vor alcătui scheletul echipei înscrise în Liga a patra, și au învins FC Cornetu cu 5-2.

AFC Rapid va fi antrenată de Silvian Dobre, iar patronul echipei este Horia Manoliu, care a primit dreptul de a beneficia de tradiția ceferiștilor ca urmare a unei decizii pe care a luat-o George Copos.

Conform unei informații publicate de Ilfov Sport, Rapid are șanse mari va fie înscrisă direct în Liga 4, pentru că Liga 5 ar putea să nu se mai dispute la Bucureşti, din lipsă de echipe.

Oricum se aşteaptă până pe 16 august să se înscrie formaţiile pentru ambele ligi. Din partea FRF a sosit informaţia că din sezonul viitor nu va mai exista baraj pentru accederea în Liga 3 ca până acum, ci se va promova direct.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
supereduardo10
supereduardo10  •  08 Septembrie 2016, 09:26

In liga a 4 a sau a 5 a nu ai cum sa fi clona , clona esti cand infiintezi o echipa direct in prima liga sau in liga a 2 a. Le poti spune echipa a 2 a sau a 3 a dar nu clone. Apoi Rapid nu are cum sa devina clona deoarece este infiintata de suporteri, acolo unde sunt suporterii ei este si echipa Rapidului. Steaua este echipa armatei o stie toata lumea o spune si Legea! deci fcsb este o clona.

1442432749389929
Marius Velcovici  •  05 Septembrie 2016, 01:19

Ceva fani la meciul clonei au fost ? Sau astia dupa logica voastra nu mai sunt clone (cum si clona de la Ploiesti e numita in continuare pe siteul vostru Petrolul spre deosebire de Steaua care e fcsb) doar au palmaresul..sa intelegem ca echipa lui Moraru pe care o sustineau pana acum cateva luni era clona? Puneti-va si voi gandurile cap la cap si mai reveniti

pekeler
pekeler  •  04 Septembrie 2016, 18:54
Postat de para.para pe 04 Septembrie 2016, 17:56

"Oricum se aşteaptă până pe 16 august să se înscrie formaţiile pentru ambele ligi." - asta arata cat de limitati sunt sustinatorii lui fcsb care publica aceasta hartie a lui jiji.

:))))))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează