FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Decizie surprinzătoare luată de Valerii Moraru » Rapid devine primul club din România la care se întîmplă asta

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 14:54

Valerii Moraru, patronul Rapidului, vrea să construiască o echipă puternică și plănuiește să facă schimbare importantă.

Omul de afaceri vrea ca la vară să scoată echipa din insolvență și să o listeze la Bursă.  Astfel, Rapid va deveni prima echipa din România la care se întîmplă asta, potrivit DigiSport.

După listarea la bursă, la Rapid va exista și o majorare de capital. În plus, patru companii sînt deja interesate să investească la formația alb-vișinie, cerînd deja informații despre situația clubului.

În acest moment, Rapid se află pe locul doi în Seria 1 din Liga a 2-a, fiind la egalitate de puncte cu liderul Dunărea Călărași, dar avînd un meci mai puțin. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
104772133226352
Petre Radulescu  •  10 Ianuarie 2016, 20:30

Valerii KGB-istul doreste, probabil, ca rusii sa puna din nou mana pe primul club bolsevic din Romania. Mai mult ca sigur acolo vor ajunge majoritatea actiunilor.

magura
magura  •  10 Ianuarie 2016, 20:11

Ahhhh ce deranjeaza RAPIDUL asta pe multi!!! RAPID este liderul seriie, nu Dunarea. RAPID are acelasi nr de puncte dar cu un joc mai putin disputat! Cat de prost sa fii ca sa afirmi ca Dunarea este liderul seriei? Habarnisitilooooor....

steaua1986forever
steaua1986forever  •  10 Ianuarie 2016, 20:10

Dupa cantonamentul din India sau inainte? Nu glumesc, era la voi un articol cu acest cantonament, nu fac absolut nicio aluzie la altceva....

Vezi toate comentariile (56)
Comentează
Close