FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Declarație emoționantă a lui Ianis Zicu: "Atunci când debutezi la Rapid, înțelegi că fotbalul are o altă conotație. Sper să mai joc pe Giulești"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 ianuarie 2017 15:10

Ianis Zicu (33 ani) a mărturisit că dintre toate echipele pentru care a evoluat de-a lungul carierei, perioada petrecută la Rapid a avut o însemnătate aparte.

"Atunci când debutezi pe Giulești, înțelegi că fotbalul are o altă conotație. Totul începe de la imn și până la tribune. Debutul a fost însă negativ și nu a fost pe Giulești. Am pierdut Supercupa României, cu Steaua, pe vechiul Lia Manoliu. 

A fost trist, finalul a fost însă frumos. Am luat Cupa României cu Rapid, am fost golgeter în acel sezon, am petrecut clipe frumoase. Am fost jucătorul finalei de la Timișoara, în 2007", a spus Zicu, la TV Digi Sport.

Sper să mai joc cândva pentru Rapid. Din păcate, au fost niște neînțelegeri între Inter și Rapid și așa am ajuns la Dinamo, care m-a cumpărat. Era singura variantă! M-am accidentat cu Lazio după două minute și am stat doi ani în afara terenului. Meciul de la ei nu este suspect de nimic, iar în retur nu am jucat, eram la spital, fusesem operat" Ianis Zicu

  • Zicu a evoluat pentru Rapid între 2006 și 2007, perioadă în care a reușit 13 goluri în 30 partide. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ucluj2011
ucluj2011  •  29 Ianuarie 2017, 19:15

Și eu spun ca și Zicu și ca toți ceilalți care au fost MĂCAR o singură dată pe Giulești. Giuleștiul înseamnă altceva , atmosfera de acolo nu se compară cu nimic altceva în România , iar suporteri ca ai Rapidului nu au multe echipe în Europa.

haudinamo
haudinamo  •  29 Ianuarie 2017, 19:09

Intr-adevar, abia cand ajungi in cloaca Rapid realizezi ca exista acel nivel de abjectie, golanie si ruina.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  29 Ianuarie 2017, 16:24
Postat de magic4ever pe 29 Ianuarie 2017, 16:04

Zicu este liber de contract si merita o sansa sa mai joace la Dinamo ...are talent cu carul si este de departe cel mai tehnic jucator din Liga 1...

Avem o conducere stupida.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează