FOTBAL  »  LIGA 2  »  DIALOG

Dialog INCREDIBIL la un meci decisiv pentru promovarea în Liga 1! Arbitrul către jucători: "Mai aveți timp să le dați gol"

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2017 10:56

CS Mioveni şi-a diminuat în mare măsură şansele la promovarea în primul eşalon după remiza albă înregistrată la Braşov, 0-0.

Vizitatorii puteau, totuşi, pleca cu toate cele trei puncte dacă asistentul Ferencz Tunyogi din Zalău nu semnaliza eronat o poziţie de ofsaid la o reuşită a argeşenilor semnată de Andrei Nilă în minutul 30 al jocului.

Conform spuselor celor de la Mioveni, dornici să afle explicaţia asistentului, replica acestuia i-a lăsat fără cuvinte pe argeşeni.

"Nu-i nimic, mai aveţi o repriză să le daţi gol", le-ar fi spus acesta oficialilor grupării oaspete în momentul în care aceştia au dialogat cu arbitrul.

Formaţia antrenată acum de Florin Marin se află pe locul 4 în clasament, cu 58 de puncte, la distanţă de patru şi, respectiv, trei lungimi faţă de ocupantele locurilor doi şi trei, UTA Bătrâna Doamnă şi Sepsi Sfântu Gheorghe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  15 Mai 2017, 15:19

la golul ala s-a dat offide reactivat la acelasi jucator care a tras initial la poarta. arbitrul a gandit ca s-a prins singur in offside :)))))))

georgik89
georgik89  •  15 Mai 2017, 14:28

Pai si nu vad unde e problema ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close