FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Din Ligue 2 în Liga a 2-a » Transfer important bifat de o echipă care țintește promovarea

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2016 12:31

Costinel Gugu (23 de ani) a fost împrumutat pentru 6 luni de Le Havre (locul 4 din Ligue 2) la CS Mioveni. Ocupanta locului 6 din Liga a 2-a din România țintește promovarea așa că încearcă să se întărească serios înaintea începerii sezonului.

Cu doar 3 meciuri pentru formația franceză, fostul fundaș al celor de la Universitatea Craiova și FCM Tîrgu Mureș a ales să revină în România pentru a juca.

Cotat la 150.000 de euro pe transfermarkt, Gugu mai are contract cu Le Havre pînă la vară, cînd francezii îi pot prelungi automat înțelegerea pentru încă un sezon.

CS Mioveni are 31 de puncte după 18 eape și este la egalitate cu Gaz Metan și FC Brașov. Prima poziție este împărțită de FCM Baia Mare și CSM Rîmnicu Vîlcea, ambele cu cîte 35 de puncte.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează