FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - ACADEMICA CLINCENI 3-1

Dinu Gheorghe îi liniștește pe fanii Rapidului: "Echipa e promovată! Nu am emoții cu depunctarea FIFA"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2016 16:27

După 3-1 cu Academica Clinceni, Rapid a promovat matematic în Liga 1, având cinci puncte avans față de Dunărea Călărași, cu o etapă înainte de final.

Totuși, giuleștenii au emoții din cauza faptului că FIFA a cerut depunctarea clubului ca urmare a unei datorii către Rhema Obed. Rapid a plătit banii și rămâne de văzut dacă depunctarea se va menține.

Cu toate acestea, Dinu Gheorghe, președintele echipei, spune că Rapid nu va fi depunctată și că echipa este promovată.

"Noi am făcut tot ce trebuie să facem. Eu nu am nicio emoție cu privire la depunctare. Important e că ne-am făcut treaba pe teren și că am bătut astăzi. Este meritul lui Alexa și al jucătorilor.

Sunt băieți de mare caracter și au dovedit că-și respectă meseria și îi respectă pe acești suporteri. Au fost condiții grele la Rapid în acest sezon. Nu-mi rămâne decât să le spun «Chapeau bas»".

Eu sper ca domnul Moraru să rămână. Fără dânsul Rapidul nu mai exista", a spus Dinu Gheorghe la DigiSport.

Citește și: Alexa spune că promovarea a salvat Rapidul: "Depindeam foarte mult de asta! Am fi ajuns în faliment"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
485809194904413
Costel Tudor  •  22 Mai 2016, 21:35

Dle. Dinu, a-ti văzut finala cupei Italiei dintre Iuventus si Milan ? A-ti văzut ce ținuta aveau cei doi antrenori ? Pe bancile celor doua echipe erau doi oameni civilizati iar pe banca Rapidului sta un *** *** . Credeți ca este normal ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

visinu
visinu  •  22 Mai 2016, 19:17

Rapid, orice-ar fi, Noi mereu te v-om iubi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează