FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Două transferuri pentru Petrolul! A luat un fotbalist trecut pe la Viitorul și altul de la Liga a 2-a

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 22:46

Petrolul a  continuat campania de transferuri odată cu înregimentarea altor doi jucători cu vastă experiență.

Alex Ciocâlteu a fost, sezonul trecut, în efectivul echipei de eșalon secund Dunărea Călărași unde a lăsat o bună impresie fără a-i determina pe călărășeni să îi prelungească înțelegerea scadentă în această vară.

La rândul lui portarul Mirel Bolboașă revine, cu acest prilej, la gruparea petrolistă unde s-a mai aflat în lotul galben-albastru.

”Să fiu sănătos, în primul rând, pentru a putea să îmi ajut echipa în realizarea obiectivelor pe care le avem”, a spus jucătorul de bandă stânga care are, la 27 de ani, posibilitatea de a da un restart unei cariere care a cuprins până acum câteva borne importante.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
chris_bu67
chris_bu67  •  13 Iulie 2017, 20:49

Baftă Petrolul,și revenire grabnică în liga a2a!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează