FOTBAL  »  LIGA 2  »  NUMIRE

După plecarea lui Mihalcea de la Mioveni un fost dinamovist a preluat formația argeșeană

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 21:05

Noul antrenor principal al Mioveniului este Gică Mihali, cel care l-a însoțit pe Adrian Mihalcea la ultimele sale două echipe, UTA și CS Mioveni.

”Mihali este alegerea noastră, pentru că el poate continua munca lui Adrian. Colaborarea acestora era atât de bună încât ei se completau foarte bine”, a precizat Dumitru Olteanu,  președintele Comitetului Director al argeșenilor. 

Adrian Mihalcea s-a despărțit cu o victorie de CS Mioveni după ce argeșenii au învins, la limită, 3-2, Luceafărul Oradea, cu o triplă reușită a lui Ionuț Rădescu.

"Țăranul" merge alături de Cosmin Contra la echipa națională după ce a acceptat oferta FRF. ”Am avut o discuție cu Adrian înaintea jocului cu orădenii. O astfel de ofertă, de la echipa națională, nu se poate refuza. Mihalcea ne-a promis că prima formație unde va merge după încheierea mandatului la echipa națională va fi Mioveniul”, a punctat Dumitru Olteanu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează