FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

E din Brazilia şi s-a îndrăgostit de Ştiinţa de la Manager » Poveste incredibilă în presa sud-americană: "Cel mai nebun caz din fotbal!"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 31 martie 2015 19:22

Un student brazilian a ajuns să se îndrăgostească pe net de Universitatea şi a început să le prezinte conaţionalilor ineditul caz al grupării alb-albastre.
Site-ul oficial al Universităţii Craiova publică astăzi o înregistrare dintr-o emisiune a unui post de radio brazilian, Radio CBN Diario Brasil, în care Joao Vitor Roberge, student la Facultatea de Jurnalism, vorbeşte despre marea lui pasiune alb-albastră. 

Joao a auzit de Ştiinţa prin intermediul celebrului joc Football Manager:

"Un prieten a început o carieră în joc cu Universitatea. Mi s-a părut amuzant numele echipei şi mi-a rămas în minte. Am început să o urmăresc constant, să-i cunosc jucătorii, dar la un moment dat, căutînd noi informaţii în 2011, am aflat că echipa mea din România a fost ucisă, distrusă.

Ce s-a intîmplat? FC Universitatea Craiova a fost exclusa din competitie pentru ca proprietarul nu a vrut sa plateasca o restanta unui antrenor iar clubul a fost suspendat timp de 2 ani. Datorita protestelor care au fost facute dupa acest incident, echipa a fost reintrodusa in competitie si in acelasi timp s-a mai format inca o echipa infiintata de catre primaria orasului, spunand ca ei sunt echipa infiintata in 1948 si acum cele doua cluburi si-au impartit suporterii, majoritatea suporterilor sustinand in continuare FC Universitatea Craiova".

Tînărul le-a mărturisit jurnaliştilor că şi-a pregătit venirea în România pentru a se interesa mai în amănunt despre soarta clubului intrat în faliment în 2014:

"Voi face rost de bani din economiile personale, de la familie şi prieteni.

Cine vrea sa afle mai multe despre aceasta poveste sa intre pe site-ul www.ocraiovano.wordpress.com si acolo puteti gasi totul despre aceasta poveste nebuna si despre fotbalul romanesc".

"Totul este cert, studentul Joao Vitor Roberge este pe cale să meargă in Romania si sa ne aduca istoria celei mai nebune povesti din fotbalul modial", au concluzionat jurnaliştii sud-americani.

Dialogul complet de la postul de radio brazilian şi înregistrarea emisiunii - AICI

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (42)
wb.poli1945
wb.poli1945  •  03 Mai 2015, 01:46

test

fcu1948
fcu1948  •  01 Aprilie 2015, 18:16
Postat de forza.stiinta pe 01 Aprilie 2015, 09:27

Stiinta suntem NOI! CS Universitatea Craiova! restul sunt doar scla''vii familiei mititelu

Voi sunteți sclavii unei prarașute buhăită de băutută. Să vedem ce mari fani wcsu clona o să mai fiți voi, atunci când îi vor aresta pe rotărel și pe stăpâna voastră lărguța.

fcu1948
fcu1948  •  01 Aprilie 2015, 18:13
Postat de forza.stiinta pe 01 Aprilie 2015, 12:06

bai mititelule, nu te mai primeste nimeni pe la tv si ai inceput sa scrii in disperare pe net? de unde fcu in 1948 in primul rand?

Lasă fă, lărguțo că te primește pe tine la pârnaie!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează