FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A TREIA

E oficial! Dorinel Munteanu a semnat cu noua echipă » Primele declarații

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 15:19

Dorinel Munteanu a semnat cu CSM Școlar Reșița, devenind noul director tehnic al echipei din Banat.

Antrenorul care a făcut istorie la Oțelul Galați, reușind să câștige titlul în 2011, a declarat că își dorește ca noua sa echipă să promoveze în Liga a doua.

"Îmi doresc să nu se facă nicio speculaţie, n-am venit la Reşiţa să-i iau locul antrenorului Leontin Doană şi vreau să fie foarte clar faptul că am venit să sprijin această echipă prin tot ceea ce ştiu eu.

Discut foarte mult cu Leontin Doană, el este cel care ia deciziile, iar eu împreună cu staful administrativ încercăm să-i asigurăm toate condiţiile antrenorului. Doană este cel care a promovat echipa în Liga a III-a şi încercăm împreună să ajungem în Liga a II-a.

Mă bucură faptul că avem câţiva jucători tineri foarte talentaţi care provin de la centrul de copii şi juniori de la Reşiţa. Mă refer la Szijj, Bloju, Săndescu şi Muselin", a declart Dorinel Munteanu, potrivit TV Dolce Sport.

  • Munteanu, 48 de ani, este campion al României, cu Oțelul. A mai antrenat la CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui, U Cluj, FCSB, Dinamo, Mordovia, Kuban, FC Gabala, Astra și FC Zakho.
  • CSM Reșița este pe locul 3 în seria a 4-a din Liga a 3-a, la două puncte în spatele liderului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează