FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROMOVARE ÎN LIGA 1

E oficial » Echipa lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanţa, a promovat în Liga 1

Viitorul Constanţa a promovat în Liga 1 foto: Alex Nicodim +13   FOTO
Viitorul Constanţa a promovat în Liga 1 foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 05 iunie 2012 19:03

Gloria Bistriţa, Gaz Metan Severin, Viitorul Constanţa şi CSMS Poli Iaşi sînt cele patru formaţii care au promovat în Liga 1.

În urma rezultatelor înregistrate în cele 30 de etape din cele două serii ale ligii secunde, dar şi a rezolvării problemelor formaţiilor care au avut probleme cu licenţierea, Gloria Bistriţa, Gaz Metan Severin, Viitorul Constanţa şi CSMS Poli Iaşi sînt formaţiile care vor evolua în sezonul viitor în primul eşalon.

Vezi AICI rezultatele din ultima etapă din Liga a II-a

Viitorul Constanţa şi CSMS Poli Iaşi au reuşit să facă pasul în Liga 1 în detrimentul celor de la Delta Tulcea, în timp ce Gaz Metan Severin a profitat de problemele de la Poli Timişoara şi a ajuns în prima ligă de pe poziţia a treia, în urma deciziei Comitetului Executiv de ieri.

La Constanţa, petrecerea a început imediat după fluierul final. Jucătorii l-au chemat pe Gheorghe Hagi pe teren, unde i-au făcut o baie în şampanie.

"Ne doream acest obiectiv. L-am realizat şi sîntem fericiţi. De luni încolo avem timp să ne gîndim şi la Liga I. Echipa a jucat foarte bine în acest sezon, am primit cele mai puţine goluri, am marcat cele mai multe. Este meritul jucătorilor, al antrenorilor. Noi, conducerea, am încercat doar să oferim cele mai bune condiţii", a spus Hagi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (225)
ovidiu717
ovidiu717  •  20 Iunie 2012, 21:44

SPER CA VIITORUL COONSTANTA SA FIE O NOUA ECHIPA IUBITA SI CU SUPORTERI ADEVARATI IN ROMANIA AVAND IN VEDERE CA STIINTA CRAIOVA E INCA DEZAFILIATA EU DECLAR CA SINGURA ECHIPA CU CARE MA VAD INDREPTATIT SA TIN ESTE VIITORUL LUI HAGI(ASTA PANA REVINE STIINTA) PT CA TOATE CELALALTE FAC BLATURISI UMBLA CU MIZERII, SPERAM CA HAGI SA NU UITE CARE ESTE SENSUL FOTBALULUI FRUMOS SI SA NU ACCEPTE COMPROMISURI MULT SUCCES HAGII SI VIITORUL

imperator
imperator  •  03 Iunie 2012, 00:53
Postat de biancorossi pe 02 Iunie 2012, 23:39

draguto, este o gluma a unora dintre userii mai ponderati, asta cu "blat-blat-blat".... a celor care dezaproba teoria conspiratiei. a conspiratiei fara inspiratie...))) adica fara pauze de gandire.... daca ma intelegi...

Nu te-a inteles ! :))

imperator
imperator  •  03 Iunie 2012, 00:52
Postat de djamorphis pe 02 Iunie 2012, 23:49

Repet, asta pentru ca stadioanele din Germania sunt prea mici!!

Corect ;

Vezi toate comentariile (225)
Comentează