FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

Emil Săndoi tocmai a semnat cu o echipă de tradiție, dar n-a uitat de fosta formație: "Nu va pierde niciun meci acasă"

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2018 16:48

Emil Săndoi va începe săptămâna viitoare munca la noua lui echipă, FC Argeș. Dacă în etapele care mai sunt de disputat din acest sezon obiectivul este creionarea unei echipe competitive, care să aducă lumea la stadion, promovarea în prima ligă va fi, clar, obiectivul anului competițional următor.

Săndoi este atent și la ce se întâmplă în prima ligă și merge pe mâna Craiovei în lupta pentru promovarea în prima ligă.

”Cu un asemenea public și pe o așa arenă modernă Craiova nu va pierde acasă niciun meci. Va fi un amănunt important în lupta pentru titlu unde craiovenii au șanse importante.

Și dacă pleacă un jucător de bază există soluții de înlocuire. Este foarte important ca atunci când o ofertă este interesantă, pentru club și jucător, mișcarea să se producă la timp”, a precizat Emil Săndoi la Sport Total FM.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  07 Ianuarie 2018, 22:22

Alooo,GSP,hârtia de împachetat pește? :) :) :) Văd că iar ați făcut o boacănă,ați scris,citez:,,Săndoi este atent și la ce se întâmplă în prima ligă și merge pe mâna Craiovei în lupta pentru promovarea în prima ligă.''Poate nu știați,dar Craiova este în prima ligă de ceva ani,nu mai are nevoie să promoveze,altfel nu s-ar putea bate,vorba voastră,la titlu.Corectați și articolul ăsta,că vă faceți de râs.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează