FOTBAL  »  LIGA 2  »  INTERVIU

EXCLUSIV 3 povești geniale cu Dorin Goian: ce stelist bea 3 sticluțe de whisky în avion, cum i-a spart Semeghin nunta și cum și-a mințit antrenorul că e accidentat

Articol de GSP - Publicat joi, 29 decembrie 2016 16:07

Dorin Goian, actualul președinte al Forestei Suceava, a acordat un interviu neconvențional pentru ediția de azi a Gazetei Sporturilor.

Fostul jucător al Stelei a povestit mai multe întâmplări amuzante și a dezvăluit cum și-a mințit antrenorul de la Asteras că este accidentat pentru a sta cu prietenii.

Daniel Bălan bea 3 sticluțe de whisky în avion

- Ai probleme când călătorești cu avionul?
- Deloc! Mă panichez un pic doar dacă aparatul se zgâlțâie mai mult decât normal. Bine, asta cred că e valabil la oricine. În rest, dorm de rup în avion. Am avut însă colegi care nu prea erau prieteni cu zborul. Unul dintre ei era concitadinul meu Daniel Bălan. Își lua cu el vreo trei sticluțe de whisky, le bea repede sub scaun înainte de plecare și nu mai aveai treabă cu el până la sosire.

Semeghin a făcut spectacol la nunta lui

- Care e cea mai tare de nuntă de fotbalist la care ai participat?
- A mea! Pe bune! La 6:00 dimineața, Semeghin al meu s-a dus la muzicanți să le ceară o anumită melodie. Era ceva mai nou, băieții, niște țigani meseriași de la Buhuși, n-o știau însă. A luat foc Seme! Nu l-am mai putut potoli nici eu, nici nașul Alistar, spectacol a făcut! S-a spart imediat toată nunta!

Și-a mințit antrenorul pentru a sta cu prietenii

"În decembrie anul trecut, în preajma zilei mele de naștere, jucam cu Asteras acasă împotriva lui Schalke, în Europa League. Când am ieșit de la vestiare pentru meci, m-am trezit în față, în tribună, cu un steag mare al României. Erau câțiva prieteni de la Suceava, veniți special în Grecia ca să-mi facă o surpriză. După partidă, i-am zis antrenorului că mă doare rău un picior și nu mă pot pregăti pentru jocul următor, cu Panathinaikos. M-a crezut și mi-a dat liber, așa că am putut să stau câteva zile cu amicii sosiți din țară", a spus Goian pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și: EXCLUSIV Unul dintre cei mai importanți jucători ai Stelei face dezvăluiri neașteptate: "Eram înnebunit să joc la păcănele! Stăteam cu interlopii până seara"

Interviul de 2 pagini cu Dorin Goian, în care dezvăluie cea mai mare ciudățenie pe care a întâlnit-o în carieră, cum a furat portocale și ce ar vrea să facă în vestiarul fetelor de la Victoria's Secret, poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

 ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
gametable08
gametable08  •  08 Ianuarie 2017, 13:40
Postat de bamse1901 pe 29 Decembrie 2016, 23:27

Ar fi putut să spună și de ce a vomat la Galați intr-un meci otelul steaua. ...

Ca te-a vazut pe tine in tribuna :))

bamse1901
bamse1901  •  29 Decembrie 2016, 23:27

Ar fi putut să spună și de ce a vomat la Galați intr-un meci otelul steaua. ...

haideusicfr
haideusicfr  •  29 Decembrie 2016, 21:26
Postat de lapusneanul pe 29 Decembrie 2016, 17:56

moldovene, erai in avion ?:) sau tu erai chiar sticlutele ? :) cine a zis ca balan bea 3 sticle normale, repet, sub 100 ml de "visichi" nu te ajuta cu nimic...asa ca, stai rezemat ca sunt turbulente :)

50 ml *sticluta*. De regula primesti una .Si una de bere.Nimic mai mult.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează