FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAȘOV

EXCLUSIV Anamaria Prodan e la un pas să preia pachetul majoritar al unui club de tradiție din România!

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2016 15:54

Tribunalul Braşov a amânat luarea unei decizii în ceea ce priveşte falimentului lui FC Brașov până la data de 6 aprilie.

Dacă în ultimele zile s-a discutat pe marginea unor investitori din străinătate pentru FC Brașov, informațiile încep să prindă consistență!

Un grup de finanțatori germani a apărut astăzi la Brașov, unde au avut prima întâlnire cu oficilii brașoveni! Aceștia trebuie să prezinte garanţii bancare prin care să dovedească faptul că ar putea acoperi datoriile pe care gruparea fanion a Braşovului le are în acest moment!

Surse din cadrul clubului au dezvăluit că nemții au ajuns sub Tâmpa împreună cu Anamaria Prodan, soția antrenorului campioanei fiind interesată să preia pachetul majoritar al celor de la Brașov! Scrisoarea de intenție a venit în urmă cu cinci zile!

GSP.RO a intrat în posesia unor informații de culise care au dezvăluit pentru ziar că în aceste momente Romeo Pașcu negociază cu Anamaria Prodan și oamenii de afaceri din Germania preluarea pachetului majoritar!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (78)
simohayha
simohayha  •  23 Februarie 2016, 18:20
Postat de zizu pe 22 Februarie 2016, 10:57

Cand l a luat valentin ceausescu pe lacatus era a lui dinamo? sau cand l a luat becali pe chirpiciu?

Mai Pro Stane, Lăcătuş a fost luat de Valentin Ceausescu? L-a schimbat Mitica Dragomir, presedintele de la Braşov, cu pachetul Vasile Iordache (!), Tom Cristea si Mărgarit. Plus aprobarea de Aro de pe care Mitica a luat bani cât pentru doua Dacii. Mitică s-a opus plecarii lui Lăcatuş pentru că Steaua n-a facut blat cu Brasovul aflat la retrogradare. Din fericire, Dinamo nu l-a mai vrut pe Lăcătuş pentru că i-a injurat in gura mare de i-a *** atâtpe comandantul clubului Dinamo, generalul Diaconescu cât si pe Dumitru Nicolaie Nicuşor (veniti chiar pentru a-l transfera) atunci când l-au admonestat de pe margine pentru alunecari periculoase . In schimb, Ion Alexandrescu , pedagog fin, l-a căstigat cât se poate de rapid, acodandu-i o relativa libertate si trecăndu-i cu vederea micile-i derapaje de comportament. Becali o fi cum o fi dar Valentin a fost un mare caracter, realitate confirmată si de Ioan Andone, dulău 100%.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  22 Februarie 2016, 16:31

de unde are bani ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

845438802178576
Alin Ion Dinescu  •  22 Februarie 2016, 12:42

dc sa promoveze in liga 1ca satelit ca buzau asta e fotbalul romanesc

Vezi toate comentariile (78)
Comentează