FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

EXCLUSIV "Bombă" în Giulești! Revine Copos?! Planul pus la cale de "Vamă" să preia Rapidul: "Aveți două lucruri de făcut"

Articol de - Publicat joi, 27 aprilie 2017 15:49

Nicolae Manea a murit odată cu Rapid. Acum, în memoria lui, Florin și Costin Manea, cei doi fii ai fostului mare giuleștean, vor sa reînvie una dintre cele mai vechi povești despre fotbal din România: echipa Rapid!

Planul, care e simplu, implică nume vechi: George Copos, Dinu Gheorghe, frații Manea și marea galerie a Giuleștiului!

"Vamă" a fost cu ideea. S-a întîlnit cu familia Manea: "ați avea două lucruri importante de făcut: strângeți suporterii! Nu mai trebuie ceartă. Trebuie să-i împăcați. Ei sunt principala forță! Cu ei uniți, avem putere! Apoi, eu vă garantez că George Copos va semna o hârtie prin care va fi de acord ca voi să preluați palmaresul și actuala echipă AFC Rapid".

Daca Rapidul va reuși sa iasă din depou în formula asta, e foarte probabil ca George Copos, și nu numai el, să se alăture proiectului și financiar!

Atracția foarte mare din acest moment este anunțul făcut de autorități legat de stadion. În doi ani, Rapid va avea sigur arenă nouă. Calculul a fost următorul: brand+stadion+suporteri = "Nu-i echipă mai frumoasă și iubită ca Rapid!". 

AFC Rapid e pe locul 1 în Liga a 5-a, la patru puncte distanță de locul secund, ocupat de FC Asalt.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
696256930503164
Robert Mincea  •  28 Aprilie 2017, 04:16

Sa dea Dumnezeu sa reînvie Rapidul nostru parca simntim așa un gol un sufletul nostru al rapidiștilor de când a dispărut echipa noastră prea iubită FZR

nicktns
nicktns  •  21 Mai 2017, 23:36

Gsp aveti dreptate "bomba in Giulesti"! Se demoleaza stadionul, restul e pamflet! Atata timp cat ne-a ingropat si ne-a lasat sa zacem in saracie pane ne-am dat Duhul. Nu-l doresc pe acest individ in "casa" Rapidului! Daca d-l Copos dorea sa salveze Rapidul il scotea din insolventa. Acum AFC are ~2 milioane datorii. Credeti ca v-a baga "Zgarie branza" bani in AFC fara sa si-i retraga?

1403220396400637
George Tofan  •  28 Aprilie 2017, 21:54

Cel mai bun lucru pentru rapidul nostru

Vezi toate comentariile (24)
Comentează